Kategoriassa Kahvilat ja ravintolat

3 x Helsingin parhaat raakakakut

Raakakkuja saa nykyään joka toisesta kahvilasta, mutta mistä löytyvät ne kaikkein herkullisimmat?

Rupla

Kahvila Ruplan puolukka-kinuski raakakakku maistuu sille, joka on kyllästynyt tuhteihin pähkinä- ja taatelipohjaisiin raakakakkuihin. Koostumus on kevyt sekä kuohkea ja puolukka tuo makuun raikasta kirpeyttä, jota kinuskikerros ja pohjan kookoshiutaleet tasapainottavat. Plussaa siitä, että kakku ei ole liian makea!

Helsinginkatu 16

parhaat raakakakut sugar helsinki

Silvoplee

Ravintola Silvopleen buffet on kasvissyöjien luotto-lounaspaikka ja kahvilapuolelta löytyykin päivittäin runsas valikoima erilaisia raakaleivonnaisia. Silvopleen raaka-tiramisu on täyteläisen suklainen ja silkinpehmeä. Kakkupala on niin reilun kokoinen, että siitä riittäisi kahdellekin.

Toinen linja 7

parhaat raakakakut sugar helsinki

Date + Kale

Kampin kauppakeskuksen yläkerran uuteen ravintolamaailmaan vähän aikaa sitten avautunut Date + Kale tarjoilee raakakakkujen lisäksi herkullisia salaatteja ja vihermehuja. Suosittelemme testaamaan raakabrownieita tai bliss balleja. Raakapallerossa maistuu kaneli ja neilikka, melkein kuin söisi piparkakkutaikinaa. Nam!

Kampin kauppakeskus, 5. kerros

 

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.