Muoti \\ Parasta juuri nyt \\ Vastuullinen elämä

30 päivän
Shop your closet
-asuhaaste osa 2

| | | | |

Muistatko vielä aiemmin julkaisemamme #shopyourcloset-asuhaasteen? Haaste keräsi paljon innostusta, joten halusimme tuoda taas syyspukeutumiseen uutta intoa tekemällä jatko-osan! Alkuperäisen Shop Your Closet -haasteen on luonut ex-shoppailuriippuvainen Eden Ashley, ja tämän uuden haasteen on luonut Sugarin ex-harjoittelija Zaida Harikko ja kuvittanut Ida Ginman.

 

Shopyourcloset asuhaaste sugar universe

 

Asuhaasteen idea ei ole luoda stressiä vaatekaapin sisällöstä tai lisätä kiireen tuntua aamuihin vaan päin vastoin – vapauttaa tästä kaikesta. #shopyourcloset-haaste kestää yhden kuukauden, ja sen aikana on tarkoitus oppia katsomaan omaa vaatekaappia uusin silmin ja löytää uutta inspiraatiota pukeutumiseen. Haaste toimii myös oivana siivousprosessin käynnistäjänä: opit haasteen aikana tuntemaan vaatekaappisi sisällön ja yhteensopivuuden paremmin ja ehkä lopussa tiedät, mitkä vaatteet haluat laittaa eteenpäin kiertoon ja mitkä ovat jäädäkseen.

Jaa asusi Instagramissa tägäämällä @sugarhelsinki. Jaamme inspiroivia asuja läpi haasteen ja sen jälkeenkin. Voit kopioida haasteen ja jakaa sitä ystäville. Sugarin tiimikin on haasteessa mukana!

 

5 syytä osallistua #shopyourcloset-haasteeseen

♡ Joidenkin tutkimusten mukaan yksi vaatekappale puetaan päälle keskimääräisesti 160 kertaa, joka on yhdelle vaatteelle liian vähän. Siis alle puolen vuoden käyttöikä, jos puet vaatteen päivittäin.

♡ Lisäämällä käyttökertoja myös lasket vaatteelle laskettavia päästöjä.

♡ Opit näkemään oman vaatekaappisi toimivana kokonaisuutena ja haasteen jälkeen ehkä tiedät paremmin, mistä elementeistä oma makusi koostuu. Haasteen jälkeen voit ottaa Miasta inspiroituneena kehityskeskustelun tyylisi kanssa.

♡ Löydät uusia yhdistelmiä ja opit ehkä näkemään vaatteesi yli sesonkirajojen – miksi kesämekkoa ei voisi pukea myös syksyllä housujen kanssa!

♡ Asuhaaste yhdistää! Haasta kaveri- tai työporukkasi ja jakakaa keskenänne asuinspiraatiota. Voitte myös luoda oman haasteen!