Kategoriassa Muoti \\ Parasta juuri nyt \\ Vastuullinen elämä

30 päivän Shop Your Closet -asuhaaste osa 2

Muistatko vielä aiemmin julkaisemamme #shopyourcloset-asuhaasteen? Haaste keräsi paljon innostusta, joten halusimme tuoda taas syyspukeutumiseen uutta intoa tekemällä jatko-osan! Alkuperäisen Shop Your Closet -haasteen on luonut ex-shoppailuriippuvainen Eden Ashley, ja tämän uuden haasteen on luonut Sugarin ex-harjoittelija Zaida Harikko ja kuvittanut Ida Ginman.

Shopyourcloset asuhaaste sugar universe

Asuhaasteen idea ei ole luoda stressiä vaatekaapin sisällöstä tai lisätä kiireen tuntua aamuihin vaan päin vastoin – vapauttaa tästä kaikesta. #shopyourcloset-haaste kestää yhden kuukauden, ja sen aikana on tarkoitus oppia katsomaan omaa vaatekaappia uusin silmin ja löytää uutta inspiraatiota pukeutumiseen. Haaste toimii myös oivana siivousprosessin käynnistäjänä: opit haasteen aikana tuntemaan vaatekaappisi sisällön ja yhteensopivuuden paremmin ja ehkä lopussa tiedät, mitkä vaatteet haluat laittaa eteenpäin kiertoon ja mitkä ovat jäädäkseen.

Jaa asusi Instagramissa tägäämällä @sugarhelsinki. Jaamme inspiroivia asuja läpi haasteen ja sen jälkeenkin. Voit kopioida haasteen ja jakaa sitä ystäville. Sugarin tiimikin on haasteessa mukana!

5 syytä osallistua #shopyourcloset-haasteeseen

♡ Joidenkin tutkimusten mukaan yksi vaatekappale puetaan päälle keskimääräisesti 160 kertaa, joka on yhdelle vaatteelle liian vähän. Siis alle puolen vuoden käyttöikä, jos puet vaatteen päivittäin.

♡ Lisäämällä käyttökertoja myös lasket vaatteelle laskettavia päästöjä.

♡ Opit näkemään oman vaatekaappisi toimivana kokonaisuutena ja haasteen jälkeen ehkä tiedät paremmin, mistä elementeistä oma makusi koostuu. Haasteen jälkeen voit ottaa Miasta inspiroituneena kehityskeskustelun tyylisi kanssa.

♡ Löydät uusia yhdistelmiä ja opit ehkä näkemään vaatteesi yli sesonkirajojen – miksi kesämekkoa ei voisi pukea myös syksyllä housujen kanssa!

♡ Asuhaaste yhdistää! Haasta kaveri- tai työporukkasi ja jakakaa keskenänne asuinspiraatiota. Voitte myös luoda oman haasteen!

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.