Parasta juuri nyt \\ Sugarin soittolistat

Alkuviikon
biisisuositukset

Lähtikö maanantai käyntiin hitaasti? Näillä sugarilaisten suosikkibiiseillä puhtia ja lempeyttä uuteen viikkoon! 

Oona:
Lorden esikoisalbumi Pure Heroine toimi ensimmäisen Helsinki-kesäni soundtrackina ja siitä lähtien olen malttamattomana kaivannut artistilta uutta tuotantoa. Nyt odotus on viimein päättynyt! Viime viikolla julkaistu Green Light -single enteilee uutta albumia. Biisi ei heti napannut, mutta muutaman kuuntelukerran jälkeen koukutuin täysin ja nyt tekee mieli tanssia joka kerta, kun kuulen sen.

Linda:
Amy Winehouse tuo tummalla soundillaan ja tulkinnallaan voimaa mihin tahansa päivään. Opiskelen laulua ja tällä hetkellä työn alla on Tears Dry On Their Own -kappale albumilta Back to Black. Kieli solmussa opettelen sanoja ja kuuntelen kappaletta loopilla, mutta Amyyn ei kyllästy!

Jassu:
Tall Heightsin tahtiin on hyvä heräillä oikeastaan mikä aamu tahansa. Sopivan lempeitä sointuja pienellä twistillä saa aamun käyntiin hyvillä fiiliksillä.

Ida:
Frank Oceanin Blond-albumi oli alkuun vähän pettymys, kun tuntui etten pääse biiseihin ollenkaan sisälle. Onneksi albumi alkaa vihdoin aueta minulle – juuri nyt olen tosi tykästynyt Nights-biisiin. Ihanan lempeä biisi mihin tahansa aamuun.

Sylvia:
Maanantai kannattaa aina optimoida mahdollisimman kivaksi, eikä silloin sovi kuunnella masistelumusiikkia. El Guinchon Bombay tuo mieleen vuosien takaisen kesän, jolloin oli niin lämmintä että mekko liimautui kiinni reisiin. Tästä biisistä saan aina energiaa!