Kategoriassa Kauneus ja hyvinvointi \\ Vastuullinen elämä

Auringon jälkeen

Ihon suojaaminen aurinkovoiteella alkaa olla kaikille tuttua, niin paljon meitä on varoiteltu palamisen riskeistä. Päivettyvän ihon hoito ei kuitenkaan pääty aurinkovoiteeseen. Rantahietikolla tai puistossa vietetyn päivän jälkeen iho kaipaa erityistä hoivaa palautuakseen. Miten iholle sitten kannattaa osoittaa hellyyttä runsaan auringonsaannin jälkeen? Sugar kokosi vinkit tuotteista, jotka kannattaa pakata mukaan rantakassiin tai matkalaukkuun:

Mádara Exfoliating Oil-to-milk Scrub

Kuorinnan ja puhdistustuotteen yhdistelmä puhdistaa tehokkaasti aurinkovoiteen viimeisetkin rippeet kasvoilta ja edesauttaa solujen luontaista uusiutumista. Vaikka kuorinta on mekaaninen, se on niin hellävarainen, että se sopii hyvin herkällekin iholle. Öljypohjainen kuorintavoide muuntuu pestäessä pehmeäksi vaahdoksi, joka syväpuhdistaa ihon kuitenkaan poistamatta sen luonnollista kosteutta. Aprikoosin ja kauran öljymolekyylit sitovat lian ja epäpuhtaudet ja luonnollisen, hellävaraisen vahan mikrohelmet auttavat avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia, poistamaan kuolleita soluja ja silottamaan ihoa.

Dabba Mesiangervo Kukkaisvesi

Suihki kasvojen iholle puhdistuksen jälkeen rauhoittavaa ja tasapainottavaa mesiangervo-kukkaisvettä. Mesiangervo-uute palauttaa ihon luonnollisen pH-arvon ja auttaa ärtyneen ja punoittavan ihon hoidossa. Se myös lisää ihon kimmoisuutta ja auttaa sitä palautumaan nopeasti.

Esse Omega Deep Moisturiser

Puhdistuksen jälkeen on aika hemmotella aurinkoa saanutta ihoa täyteläisellä, tehokkaasti kosteuttavalla voiteella. Essen Omega Deep -voiteen prebiootteina toimii inuliini, joka on iholle hyödyllisten mikrobien ravintoa, kuten voiteen sisältämät omega-öljytkin. Nämä yhdessä tukevat ihon mikrobikannan tervettä tasapainoa.    Omegaöljyt ovat ihoon nopeiten imeytyviä öljyjä ja voiteen omegaöljyjen seos saadaan kalaharimelonin siemenöljystä ja marulaöljystä. Öljyt korjaavat auringon aiheuttamia vauriota ja toimivat mahdollisten tulehdus- ja ärsytystilojen hoitajina. Voiteen sisältämä jojobansiemenöljy lisää ihon elastisuutta ja ylang ylang -kukan öljy auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon. Rooibos-uute lisää mikroverenkiertoa ja sillä on antioksidanttisia ja anti age -vaikutuksia.

Algamaris After Sun Emulsio

Muista huolehtia koko vartalon kosteutuksesta. Koostumukseltaan kevyt After Sun -emulsio imeytyy iholle nopeasti ja hoitaa ja rauhoittaa auringonoton jälkeen. Voiteen sisältämä luomulaatuinen, antibakteerinen aloe vera viilentää ja shea- eli karitevoi ravitsee ja kosteuttaa tehokkaasti.  Voide sisältää myös hyvin antioksidanttipitoista Alga-gorria -yhdistettä, jota saadaan punalevästä.

Biosolis After Sun Milk

Jos iho tuntuu auringonoton jälkeen kuivalta ja kiristävältä, paksumpi ja täyteläisempi voide on hyvä valinta. After Sun Milk virkistää ja kosteuttaa auringonoton jälkeen. Se palauttaa tehokkaasti kosteustasapainon niin kasvojen kuin vartalonkin iholle. Voiteen sisältämä aloe vera kosteuttaa ja suojaa ihoa ja auringonkukka- sekä kehäkukkauute elvyttävät.

Solgar Astaxanthin

Salainen ase auringon haittavaikutuksia vastaan: astaksantiini. Astaksantiini auttaa ihoa suojautumaan palamista vastaan ja on vahvasti anti-inflamatorinen. Se myös suojaa ihoa DNA-vaurioilta, joita auringon gamma-säteet voivat aiheuttaa. Aloita kapseleiden syöminen noin kaksi viikkoa ennen auringolle altistumista. 

Astaksantiini on karotenoidi, jota esiintyy erilaisissa mikro-organismeissa ja merenelävissä. Astaksantiinia sisältävät levät antavat esimerkiksi lohelle ja flamingoille niiden tunnusomaisen punaisen värin. Astaksantiini on yksi voimakkammista tunnetuista antioksidanteista.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.