Ayurvedinen flunssajuoma
Kategoriassa Ruoka

Ayurvedinen flunssajuoma

Kaunis syyssää hemmottelee meitä ihanasti vielä näin lokakuun loppupuolen lähestyessä, mutta syksy tuo valitettavan monelle mukanaan myös syysflunssan. Jos flunssa kaataa sinut sängyn pohjalle, suosittelemme toipumista nopeuttavaa Nordiq Nutritionionin Immune Complexia, kipeälle kurkulle Vogelin Kurkkusuihketta ja nuhaisiin nenänpieliin Weledan Skin Food -voidetta.

Me sugarilaiset vannomme myös ayurvedan nimeen, ja näiden täsmätuotteiden lisäksi kannattaakin parannella tukkoista ja kipeää oloa ayurvedisella flunssajuomalla, jonka ohjeen meille vinkkasi Surya Hyvinvointikeskuksen ihana Mandi! Tämä ayurvedinen flunssajuoma nopeuttaa flunssasta toipumista, hemmottelee kipeää kurkkua ja se sopii kaikille kehotyypeille.

Ainesosat:

2-3 dl vettä
1 tl sokeria (esim. Organic Healthin Intiaanisokeri)
¼ tl vuorisuolaa (esim. Organic Health Himalajan suola)
½ tl kuminaa
½ tl fenkolia
¼ tl mustapippuria
2 neilikkaa
2 palkoa kardemummaa (tai noin ½ tl kardemummajauhetta, esim. Urtekram)

Valmistus:

Murskaa mausteet morttelissa ja keitä vesi kiehumispisteeseen. Lisää murskatut mausteet veden sekaan ja keitä miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia. Valmis juoma tuoksuu voimakkaan mausteiselta. Siivilöi ja nauti kuumana. Jos makeutat juoman erikseen hunajalla, lisää hunaja aivan viimeisenä ennen juomista.

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.