Kategoriassa Kauneus ja hyvinvointi

Boostia kasvojen ihonhoitoon

Nyt täydennetään ihonhoitorutiini täsmätuotteilla! Bioearth Elementa -boostereiden avulla kasvojen hoitoon saa kaivattua yksilöllisyyttä ja muunneltavuutta – tehotippoja voi nimittäin taputella suoraan kasvoille tai lisätä Elementa-sarjan Base Cream -kasvovoiteisiin aina tarpeen ja ihotyypin mukaan.

Kahdentoista Elementa-boosterin valikoima vastaa moneen käyttötarpeeseen ja ikäkauteen. Boosterit voi ottaa osaksi ihon jatkuvaa huoltoa tai niitä voi käyttää kasvojen ongelma-aluilla kuuriluontoisesti. Tuotteen annostelu tapahtuu helposti ja tarkasti pipetillä, ja jo parilla tipalla pääsee pitkälle.

Kukin boosteri sisältää huolellisesti valittuja aktiiviainesosia turvallisin pitoisuuksin, mutta muutamia vaikuttavia aineita ei suositella käytettäväksi yhtäaikaisesti. Mikäli tuotteen joutumista kosketuksiin muiden ainesosien kanssa on vältettävä, maininta yhteensopimattomasta boosterista löytyy alta. Koska tehoaineiden valinnassa on huomioitu myös ihon muuttuva toiminta päivän ja yön aikana, on tiettyjen boostereiden kohdalla kerrottu optimoidaanko niiden käyttö aamusta vai illasta.

Hyaluronic acid solution 2%

Silottaa

Kosteutta sitova hyaluronihappo sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille 30-ikävuoden jälkeen, kun ensimmäiset ikärypyt ilmestyvät. Tehojen takaamiseksi boosteri sisältää hyalorynihappoa kahdessa ei molekyylikoossa. Helposti imeytyvä tuote soveltuu erinomaisesti aamuiseen ihonhoitorutiiniin, mutta lisäkosteutusta kaipaavaa kuiva iho hyötyy boosterista toki myös öisin.

Zinc + niacinamide 11%

Puhdistaa ja rauhoittaa

Boosterin vaikuttavat aineet hillitsevät tehokkaasti talin tuotantoa, ja se sopiikin erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle, iästä riippumatta. Tuotetta voidaan käyttää niin päivisin kuin öisin – muutama tippa yövoiteen seassa riittää rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Suositeltavaa on, ettei tuotetta käytetä samanaikaisesti Buffered glycolic acid 10% – tai Vitamin C 2% -boosterin kanssa.

Peptide + hibiscus 2%

Aktivoi ja vahvistaa

Ihon itsekorjaavia mekanismeja vahvistavaa boosteria suositellaan erityisesti aikuiselle ja hieman ikääntyneemmälle iholle. Kosteustasapainosta ja ihon tekstuurista huolehtivat peptidit sekä kirkastava kiinanruusu parantavat ihon sävyä ja kimmoisuutta, oli ihotyyppi mikä tahansa. Käytetään tyypillisesti päivisin, joskin tasapainoisella iholla voidaan käyttää kahdestikin päivässä.

Natural moisturizing factor + sugars 8%

Tehokosteuttaa

Suojaava ja kosteuttava boosteri on nuoren sekaihon, tasapainoisen ihon sekä kuivan ihon ylin ystävä. Boosteri aktivoi ihon luonnollisia kosteustekijöitä, minkä lisäksi tuotteen sisältämät sokeriyhdisteet lukitsevat ilmasta saatavan kosteuden iholle. Aiemmin kosteusköyhä iho tuntuu taas hoidetulta ja vastaanottavaiselta.

Vitamin C 2%

Uudistaa, korjaa ja heleyttää

Antioksidanttina toimiva C-vitamiini on hyvä suoja ympäristön rasitustekijöitä, kuten vapaita radikaaleja ja UV-säteilyä vastaan. Se ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista myös kiihdyttämällä kollageenin tuotantoa, ja siksi c-vitamiinia sisältävä boosteri on erityisen suositeltava lisä yli kolmikymppisen ihonhoitoon. Maltillisen c-vitamiinpitoisuuden ansiosta tuote on turvallinen myös herkällä iholla, kunhan ihon totuttaa sen käyttöön vähitellen. Boosterilla voidaan lisäksi hoitaa ihon pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ihon sävyä. C-vitamiinia kannattaa käyttää iltaisin, jotta se pääsee vauhdittamaan ihon uudistumista yön tunteina. Ei suositella yhdistettäväksi Zinc + niacinamide 11% – tai Buffered glycolic acid 10% -boosterin kanssa.

Caffeine + ginseng solution 3%

Virkistää ja tasoittaa

Aikuiselle sekaiholle ja tasapainoiselle iholle suositeltava boosteri on omiaan virkistämään sekä tuomaan iholle hehkua. Esimerkiksi kasvojen turvotuksesta tai punoituksesta kärsivä voi ilokseen huomata, kuinka tuote stimuloi ihon mikroverenkiertoa ja supistaa pinnallisia verisuonia tehden ihosta levänneen näköisen. Ihonsävykin tasoittuu. Boosteri toimii parhaiten päiväkäytössä yli 45-vuotiaan ihonhoitorutiinissa.

Buffered glycolic acid 10%

Kuorii ja parantaa ihon tekstuuria

Tämä boosteri tekee yön aikana taikoja rasvaiselle ja sekaiholle. Tuotteen glykolihappo kuorii ihoa hellävaraisesti, poistaen kuollutta ihosolukkoa ja avaten ihohuokosten tukkeumia. Kuorivan vaikutuksensa ansiosta boosteri myös haalistaa aknesta tai auringosta johtuvia pigmenttimuutoksia. Ei suositella käytettäväksi yhdessä Zinc + niacinamide 11% – tai Vitamin C 2% -boosterin kanssa.

Vitamin E 2%

Ravitsee ja tasapainottaa

E-vitamiini on mainio apu kimmoisuuttaan menettäneelle normaalille tai kuivalle iholle. Ravitseva, antioksidanttinen e-vitamiini on hyvä ottaa käyttöön keski-iän kieppeillä. Kuivuudesta kärsivä voi kuitenkin aloittaa e-vitamiinin käytön jo kolmikymppisenä sekoittamalla boosteria muutaman tipan yövoiteen sekaan. Yhdessä käytettynä boosteritipat parantavat Bioearth Elementa Base Cream Nutri -kasvovoiteen ravitsevuutta ja pehmittävät kuivankarheaa ihoa.

Silicium + microalga 2%

Elvyttää ja täyteläistää

Kaikki ihotyypit hyötyvät mikroleväuutteen ja piin kyvystä uudistaa ihoa, häivyttää juonteita ja taistella vapaita radikaaleja vastaan. Varsinkin veltostunut ja samea iho riemastuvat, kun ihon toiminnot vilkastuvat mineraalipitoisen boosterin avulla. Ihosolujen uusiutumista aktivoivan vaikutuksensa ansiosta boosteri on varma valinta kaikille yli nelikymppisille. Myös kaulan ja dekolteen iho säilyy sileämpänä ja nuorekkaampana kun sitä hellii tällä täyteläistävällä tuotteella.

Coenzyme Q10 0,2%

Palauttaa ihon nuorekkuutta

Q10-koentsyymi on aikuisen ihon rakastama tehoaine, joka toimii niin antioksidanttina kuin vastavoimana ikääntymisen merkeille. Boosteri on ihanteellinen ihonhoitorutiinin lisä muun muassa auringossa oleilun tai muun ulkoisen rasituksen jälkeen, sillä se korjaa ihovaurioita. Myös juonteet ja kuivuus saavat kyytiä tämän tuotteen myötä. Suositellaan kuivalle iholle iästä riippumatta ja normaalille tai sekaiholle neljänkympin tienoilta lähtien.

Mandelic acid 2% + sea daffodil

Haalistaa arpia ja pigmenttimuutoksia

Tämä ikääntyvän ja vaativan ihon luottotuote sisältää mantelihappoa sekä hietamerinarsissiuutetta, jotka yhdessä tepsivät auringosta ja ikääntymisestä johtuviin pigmenttimuutoksiin sekä epätasaiseen ihon sävyyn. Tuotteen hellävarainen teho perustuu mantelihapon melaniinituotantoa ja ihosolujen uusiutumista kiihdyttävään vaikutukseen. Täyteläisyyttä ja elastisuutta lisäävä boosteri hoitaa lisäksi arpia ja ryppyjä. Tulehdusta taltuttavat, lempeät ainesosat sopivat herkällekin iholle – ja jopa hormonaalisen aknen taltuttamiseen – ilman ihoärsytystä tai kuivattavaa sivuvaikutusta.

Resveratrol 3% + vitis vinifera stem cell

Suojaa ja paikkaa

Antioksidanttista resveratrolia ja rypäleen kantasoluja sisältävä boosteri korjaa vaurioita sekä antaa suojaa esimerkiksi ilmansaasteita ja muita ulkoisia kuormitustekijöitä vastaan. Boosterin aktiiviaineet työskentelevät neutralisoidakseen iholle päivän aikana hyökänneitä vapaita radikaaleja, joten sillä on paikkansa iltakäytössä. Kun hapettumisstressiä on hillitty, saa iho herätä kimmoisana ja vastustuskykyisenä uuteen aamuun. Koska tuote ehkäisee juonteiden ja pigmenttiläiskien syntymistä, suositellaan sitä käytettäväksi kolmekymppisestä eteenpäin.

Ps. Kaikki Bioearth Elementa -boosterit ovat vegaanisia ja dermatologisesti testattuja. Niiden valmistaja on innovatiivinen italialaisbrändi Bioearth. Vuonna 2020 lanseerattu Elementa-sarja on Bioearthin tuorein uutuus sertifikoidun luonnonkosmetiikan saralla.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.