Kategoriassa Kauneus ja hyvinvointi

ESSEN erilainen kasvohoito

Kosmetologi-käynti on uteliaalle minulle aina yhtä kiinnostava tapahtuma. Vilkuilen suljetuksi tarkoitettujen silmäluomieni alta mitä hoitaja minulle tekee, kyselen tauotta ja ihmettelen miksi loppu koittaa aina niin nopeasti. Haluan tietää mitä iholleni kuuluu, mitä aineita sille valikoituu, mitä kosmetologi teki ja miksi.

”Sovitaanko nyt niin, että olet ihan hiljaa ja rentoudut?”, Eko Ego -hoitolan Johanna ehdottaa ystävällisesti ennen kuin ehdin päästä edes kunnolla vauhtiin.

Keskittyessään hoitooni ja hyvinvointiini hänellä ole aikaa olla haastateltavani. Johanna lukee kehoani, panee merkille kevyesti loukkaantuneen olkapääni, ja tekee rauhallisella äänellä pari oikeaa johtopäätöstä ihostani ja kauneusrutiineistani.

Olemme Esse-filosofian ytimessä. Probioottinen sarja korostaa rentoutumisen merkitystä ihonhoidossa. Rentoutuminen kaunistaa siinä missä stressi näkyy kireytenä, kuivuutena ja muina ihoreaktioina kasvoissa.

Hoito käynnistyykin koko kehon rentoutuksella, ja pääsen toiseen huolettomaan ulottuvuuteen saman tien, kun Johanna levittää selkääni kuuman puhdistavan savinaamion. Saven lämmittäessä hoitaja siirtyy antamaan jalkapohjilleni aromaterapeuttisen vyöhykkeeseen perustuvan lempeän käsittelyn, ja tässä vaiheessa olen jo unohtanut nimeni (Eihän kenenkään pitänyt edes pystyä koskettaa jalkojani minun sätkimättä kutisten?).

Hoidon jälkeen ihoni näyttää terveemmältä kuin koskaan, hehkuvalta ja rauhoittuneelta. Tällaista meikitöntä elinvoimaa haluan todistaa peilistä useamminkin. Saan kuulla ylihoitaneeni ihoani, ja jatkossa päätän kuunnella herkemmin ihon tarpeita, vähentää tuotteiden määrää ja panostaa kaunistavaan rentoutumiseen.

Kiitän Johannaa, jonka huomion keskipisteenä viihdyin ihanasti.

Esse on etelä-afrikkalainen luomusertifioitu hoitolatuotesarja, joka rantautui Suomeen viime vuonna. Esse on tutkinut ihon mikrobikannan, mikrobiomin, vaikutusta ihon hyvinvointiin ja todistanut hyvien bakteereiden yhteyden elinvoimaiseen, kauniiseen ihoon. Geneettisesti ihmiset ovat 98 % samanlaisia, mutta henkilökohtainen mikrobiomimme elää symbioosissa kehomme kanssa tehden meistä yksilöitä. Tasapainoinen ja monipuolinen mikrobiomi näkyy ulospäin terveenä ja kauniina ihona. Essen tuotteet luovat ihanteelliset elinolosuhteet ihon hyville mikrobeille, niitä prebiooteilla ruokkien. Esse on myös ensimmäisenä maailmassa onnistunut kehittämään probiootteja, eli eläviä mikrobeja sisältäviä tuotteita.

Eko Ego on luonnolliseen ihonhoitoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä yritys Hämeentiellä.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.