helmikuun menovinkit
Kategoriassa Kulttuuri

Helmikuun menovinkit

Helmikuussa inspiroidumme kasvisruokatrendeistä ja taiteesta sekä muistamme myös hemmotella itseämme kevättalven kiireiden keskellä. Helmikuun menovinkit:

Vegemessut 24.-25.2.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyt Vegemessut palaa, tällä kertaa kaksipäiväisenä ja Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa. Vegemessut tuo yhteen kiinnostavimmat tulevaisuuden kasvisruokatrendit ja tapahtumaan ovat tervetulleita niin kasvis- kuin sekasyöjätkin. Tapahtuma painottuu ruokatarjonnan esittelyyn ja maistiaisiin, mutta luvassa on molempina messupäivinä myös mielenkiintoista lavaohjelmaa: paikalle saapuu puhumaan muun muassa ensimmäisen laboratoriossa kasvatetun keinolihapihvin kehittäjä professori Mark Post.

Sugar Universe Menovinkit

 

Yrjönkadun uimahallin hemmottelupäivät 25.2. ja 18.3.

Yrjönkadun kaunis, vanha uimahalli tarjoaa pakopaikan kevättalven pakkasilta: uimahallissa järjestetään vielä kahtena sunnuntaina huippusuosituksi nousseita naisten hemmottelupäiviä. Hemmottelupäivinä pääsee rentoutumaan tunnelmavalaistuksessa ja rauhallisen musiikin säestyksellä. Uimahallin toisesta kerroksesta löytyy vuokrattavissa olevia pieniä looseja sekä höyry-, sähkö- ja puulämmitteiset saunat.

Sugar Universe Menovinkit

 

Taika Mannila: Only Girl In The World -pop up näyttely 20.2. saakka

DJ, kuvittaja ja dream girl Taika Mannilan ensimmäisen taidenäyttelyn teokset ovat esillä Basso Radion pop up -tiloissa vielä muutaman päivän ajan (tarkka aikataulu tapahtumasivulla!). Taika inspiroitui vuoden ajan päivittäin Rihannasta ja piirsi poptähdestä yhden kuvan joka päivä. Tuloksena on lähes päiväkirjanomainen näyttely, jonka energialla latautuneet kuvat antavat tarpeeseen tulevan girl power -boostin helmikuuhun.

Sugar Universe Menovinkit

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.