helsingin ihanimmat joogapaikat
Kategoriassa Parasta juuri nyt

Helsingin ihanimmat joogastudiot

Mitkä ovat Helsingin ihanimmat joogastudiot? Missä kannattaa kokeilla ilmajoogaa ja minkä joogastudion tuoksu huumaa jo oven suussa? Kokosimme alle sugarilaisten uusimmat joogastudiolempparit! 

Asana Helsinki

Asana Helsinki on uusi joogastudio Kalliossa. Lämmin vastaanotto, seesteinen tunnelma ja kauniit tilat tarjoavat kokemuksen, joka ei ole vain harjoitus, vaan kokonaisvaltainen hyvinvointihetki. Jos et ole vielä kokeillut ilmajoogaa, Asanan puitteet tarjoavat siihen loistavan mahdollisuuden. Aamun lempeä Aerial Herätä -tunti sopii myös ensikertalaisille ja sisältää lattialla tehtäviä sarjoja. Myös kevätaikataulun yin + äänimaljarentoutus kiinnostaa!

Bay Helsinki

Viime syksynä Kanavarantaan avattu Bay Helsinki on jooga- ja pilatestunteja tarjoava sali tunnelmallisessa ja merellisessä miljöössä. Joogatunteja löytyy kaiken tasoisille, mutta voimallisempaa tuntia etsivälle voi suositella erityisesti Yin & Yang- sekä Juicy Flow -tunteja. Reformer- eli laitepilates on tämän paikan spesialiteetti ja opetuksen taso huippua. Harjoituksen jälkeen voi kavuta kätevästi raput alas nauttimaan freesiä aamu- tai iltapalaa yhdessä viereisistä kahviloista.

Bohom Yoga

Bohom Yoga on Punavuoren sydämessä sijaitseva kätketty helmi; kun kipuat ensi kertaa portaita kohta joogastudiota, on vaikea kuvitella mihin olet matkalla. Bohomin joogastudiota voisi kuvailla parhaiten sanoilla kotoisa, lempeä ja hyvän tuoksuinen. Jo ovelle saakka kulkeutuu eteeristen öljyjen hento tuoksu, joka siivittää harjoitusta joogasalin puolella koko tunnin ajan. Jos kaipaat maadoittumista ja intensiivistä, lämmintä tunnelmaa, kannattaa kokeilla ainakin Jonnan ohjaamia Aroma Yin Bliss tai Soft Flow -tunteja. Tunnin päätteeksi olo on keveä ja rauhallinen. Jonnan ja Bohomin hyvä energia kantaa vielä päiviä joogan jälkeen. Kevään mittaan luvassa myös kiinnostavia viikonlopun workshopeja.

Roots Helsinki

Helsingin ihanimman vegaanikahvilan yhteydessä sijaitsee myös yksi ihanimmista joogastudioista. Roots Helsingin joogatarjonta on monipuolista ja tunnit ovat helposti lähestyttäviä ja huippusuosittuja. Kannattaakin olla ajoissa asialla varailemassa toivomaansa tuntia. Aamu- ja lounasjoogan päätteeksi suosittelemme Rootsin herkullisia antimia. Roots järjestää myös esimerkiksi joogan tekniikkakursseja ja hyväntekeväisyysjoogaa!

Shala Helsinki

Shala Helsingin joogatunti on hyvä syy saapua Töölön kauempaakin ja viikonloppuaamuna joogasta kannattaa jatkaa aamukahville johonkin Museokadun ihanista kahviloista. Shalan tyylikkäissä ja rauhallisissa tiloissa joogataan päivittäin, ja tunteja on myös englanniksi. Tarjolla on dynaamisempia ja rentouttavampia tunteja sekä viikkotuntien lisäksi kursseja ja workshopeja. Shalassa ihastuttavat myös Marimekko-kuosiset bolsterit ja viltit!

Lue myös juttumme viime kesänä Suomeen saapuneesta Ishta-joogasta!

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.