ihohoitola lupaus
Kategoriassa Parasta juuri nyt

Helsingin parhaat ekokauneushoitolat

Kaipaatko pientä hemmottelua arkeen tai apua ihonhoitopulmiin? Varaa aika ekokauneushoitolaan! 

LumiAnna

LumiAnna on pieni ja sympaattinen hoitola Arkadiankadulla, ihan lähellä Kampin kauppakeskusta, mutta kuitenkin kovin rauhallisella pätkällä katua. Aivan kaikki hoitolan tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa, mutta lempeä ihonhoito, hemmottelu ja rentoutuminen ovat LumiAnnassa pääosassa. LumiAnna on ainut hoitola, jossa tehdään kasvohoitoja luonnollisilla suomalaisilla SnowAnna-tuotteilla! Itseasiassa SnowAnnan tuotteet ovat LumiAnna-hoitolan perustajan, Annikan kehittelemiä, ja hän on kehitellyt hoitoon myös oman ainutlaatuisen hieronnan, johon on otettu vaikutteita kansanperinteistä.

Pieneen hoitolaan saapuessa tulee välittömästi lämpimän tervetullut olo. Annikan kokemus kosmetologin työstä on aistittavissa varmoissa, mutta hellissä otteissa. SnowAnnan tuotteiden tuoksut ovat raikkaan metsäisiä ja marjaisia olematta kuitenkaan liian tymäköitä.  Heti alkuun puhdistustuotteen tuoksu vie suomalaiseen metsään ja kuorinnan tyrnisyys on kuin henkäys loppukesästä. Annikan hempein ottein tehty hieronta etenee sulavasti decolteelta kasvojen kautta hiuspohjaan saakka ja se tehdään ihanalla sarjan öljyseerumilla. Viimeistään tässä vaiheessa mietin, miksi en käy kasvohoidossa useammin. SnowAnna-hoidon jäljiltä olo on rauhallinen ja iho tuntuu tasaiselta ja hehkuvalta.

LumiAnna, Arkadiankatu 10

Jolie Spa

Jolie Spa on varsinainen hemmottelukeidas rauhallisella sisäpihalla aivan Helsingin keskustassa. Hoitoja tehdään esimerkiksi Absolutionin ja Essen tuotteilla, ja kasvohoito on aina hyvä valinta jos ihosi kaipaa virkistystä. Hoidon päätteeksi saat hyvät ohjeet, millä tuotteilla hoitoa olisi hyvä kotona jatkaa, ja Jolien edustamia tuotteita voi ostaa Jolien kahdesta ihanasta putiikista, sekä Uudenmaankadulta että Kämpin Gardenista.

Jolie Spa, Kalevankatu 17 B

Ihohoitola Lupaus

Pur Hyvän Olon hoitola

Ihohoitola Lupaus

Ihohoitola Lupaus on aivan erityinen kauneushoitola. Siellä ei hoideta pelkästään ihoa, vaan hoitolassa käynti tuntuu kokonaisvaltaiselta elämykseltä ja hoidon jälkeen olo on todella hyvänä pidetty. Lisäksi mieli lepää esteettisesti kauniissa hoitolassa, jossa jokainen esine, kippo ja kuppi on valittu ajatuksella ja pieniä käsityöläisyrittäjiä suosien. Joku hoitolan asiakkaista onkin kuvannut hoitokokemuksen jälkeistä olotilaa samaksi, kuin olisi juuri ollut pidemmällä lomamatkalla.

Ihohoitola Lupauksen hoidoissa käytetään mm. tarkoin valittuja Essen, Dr. Hauschkan, Martina Gephardin ja Providan tuotteita. Lämmin suositus 1,5 h kestävälle Lupauksen Extempore -kasvohoidolle.

Ihohoitola Lupaus, Ratakatu 11-13

 

Natural Goods Company Salon & Shop

Natural Good Companyn hoitola Museokadulla on Töölön helmi. Aulassa vaihdetaan ulkokengät mukaviin tossuihin, ja hoitohuone tilan perällä on lämminhenkinen. Osaava henkilökunta osaa varmasti valita oikean hoidon ja hoitolassa tehdään kasvohoitoja tutuilla luonnonkosmetiikan brändeillä Essellä ja Mádaralla. Hoidon päätteeksi olo on takuulla seesteinen ja kupillinen lämmintä teetä kruunaa hemmottelevan hoitohetken. Kasvohoitojen lisäksi tarjontaa täydentävät ihanan kuuloiset vartalohoidot. Erityisesti ayurvedinen vartalohoito ja shiatsu kiinnostavat! Shopista voi ostaa mukaansa Natural Goods Companyn brändien herkullisia tuotteita.

Natural Goods Company Salon & Shop, Museokatu 15

 

PUR Hyvän Olon hoitola

Hakaniemen PUR Hyvän Olon hoitolan ayurvedinen kasvohoito on omaa luokkaansa; se vie huumaavine tuoksuineen kauas arjesta ja hemmottelee kaikkia aisteja. Hoito alkaa omalle kehotyypille sopivan huonetuoksun (eteeristen öljyjen blendi ) valinnalla ja sen jälkeen valitaan hoidossa käytettävät tuotteet ihon sen hetkisten tarpeiden mukaisesti – joko omaa kehotyyppiä mukaillen tai epätasapainotilaa tasapainottaen. Ayurvediseen kasvohoitoon kuuluvat hieronnat rentouttavat kokonaisvaltaisesti ja hoidon jälkeen on virkistynyt, mutta levollinen olo.

PUR Hyvän Olon hoitola, Hämeentie 8

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.