Kategoriassa Kahvilat ja ravintolat \\ Ruoka

Helsingin parhaat kesäaamiaiset

Vinkki: kun pitää aamupalaverin toimiston sijaan kahvilassa, pääsee nauttimaan kesäfiiliksestä vaikkei olisikaan lomalla. 

Kävimme testaamassa Helsingin herkullisimmat kesäaamiaiset. Nappaa tästä vinkit talteen tulevia kesäaamuja ajatellen!

Birgitta (Hernesaarenranta 2)

Aamiainen päivittäin klo 9-10.30.

Birgitan aamiaista pääsee nauttimaan ulkona auringonpaisteessa. Aamiaiseen kuuluu jugurtilla, marjoilla ja hampunsiemenillä koristeltu tattaripuuro tai munakokkeli, mehu tai koivumahlajuoma sekä kahvi tai tee. Puuron saa pyydettäessä täysin vegaanisena. Aamupalasetin hinta 15 €.

Sugar suosittelee: Jos et ole aiemmin maistanut Helsinki Wildfoodsin koivumahlajuomia, suosittelemme lämmöllä mintunmakuista versiosta!

LEVAIN HELSINKI - Aamupala

Levain (Kankurinkatu 6)

Heinäkuun ajan arkisin ”Long Breakfast” -menu klo 8-15.00.

Levainin aamupalan saa koostaa itse haluamistaan herkuista. Listalta löytyy mm. jugurttia ja mysliä, päivittäin vaihtuvaa leipää erilaisilla levitteillä, smoothieta, vohvelia ja egg sandwicheja. Toivomme, että kesäkuussa hyväksi havaittu uunipuuro palaa kesän jälkeen listoille! Herkkujen hinnat alkaen 4,5 €.

Sugar suosittelee: Jos kaipaat aamupalan kaveriksi jotain raikasta, alkoholitonta juomaa, testaa herkullinen agavesiirapilla makeutettu Hakuma-matchajuoma.

Kuuma (Albertinkatu 6)

All day breakfast arkisin klo 8-15. Huom! Kuuma on kiinni koko heinäkuun, eli herkuista pääsee nauttimaan seuraavan kerran elokuussa (mutta hei, elokuuhan on Suomessa vielä ihan täyttä kesää).

Kuuman legendaarinen aamupala on kaiken hehkutuksen arvoinen. Avokadoleipä on niin täydellisen näköinen ja makuinen, että parempaa saa hakea. Avokadoleivän kaveriksi saa valita jugurtin, chia bowlin (kuvassa) tai vihersmoothien. Aamupalasetin hinta on 16 €.

Sugar suosittelee: Aamupalan kaveriksi voi tilata esimerkiksi inkiväärishotin. Tujumpaa inkiväärishottia saa hakea, tällä pitäisi pysyä kesäflunssat loitolla!

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.