Kategoriassa Kaupat ja putiikit \\ Muoti

Helsingin timanttisimmat kirpputorit

Haluaisitko piristää vaatekaappiasi pikku rahalla? Oletko kyllästynyt nopeatempoiseen nykymuotiin? Kirpputorit eivät ole vain ekologinen tapa tyydyttää shoppailuhimot vaan myös persoonallisten löytöjen aarreaittoja. Listasimme Helsingin kirpputorien helmet ja kiinnostavimmat second hand -verkkokaupat.

Konepajan Bruno

Kulttuuririentojen keskittymä ja Valtterin kirpputorin jälkeläinen, Konepajan Bruno, on oiva paikka löytää erikoisia, mutta ah niin tyylikkäitä löytöjä. Sunnuntaisin järjestettävä kirpputori täyttää Brunon täpötäyteen myyjistä ja ostajista. Hinnat eivät yleensä päätä huimaa, ja tavaraa löytyy aina vanhoista astiastoista ja kirjoista vintage-vaatteisiin ja nykytrendien luomuksiin. Paikalle kuitenkin kannattaa suunnata hieman aukeamisaikoja myöhemmin, jos väenpaljouden haluaa välttää.

Konepajan Bruno

Aleksis Kiven katu 17A, kirpputori sunnuntaisin klo 10-15

Radhica

Helsinkiläisnaisen perustama verkkokauppa Radhica tarjoaa ainutlaatuisia vintage- ja retro-vaatteita. Valikoimasta löytyy sykähdyttävin kuosein varusteltuja uniikkeja löytöjä 60-luvulta 90-luvulle. Radhican arvomaailman pohjana ovat eettisyys ja ekologisuus. Verkkokauppa antaa vaihtoehdon maapalloa kuormittavalle pikamuodille ja tarjoaa persoonallisia vaatteita. Lisäksi jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 2 prosenttia Eläinsuojelukeskus Tuulispäälle. Guilty free shoppailu siis taattu.

Radhica

https://radhica.fi/

AARREitems

Ihania vintage-vaatteita myy myös melko uutukainen AARREitems. Tampereelta lähtöisin olevan nettikaupan valikoimiin lukeutuu niin huipputrendikkäät Leviksen mammafarkut kuin supervärikkäitä paitojakin. Kesän piristävimmät vaatteet kannattaa siis hakea täältä! Tampereella liikkuvat voivat myös ostaa tuotteita paikan päältä, kunhan vain ottaa yhteyttä AARRE Itemsin luojaan Jasminaan.

AARREitems

https://www.etsy.com/shop/AARREitems

Sugarilaisten suosikit

Saana: Punavuoren Patina, Sepänkatu 11

”Kompaktin kokoinen ja supersympaattinen itsepalvelukirppis. Vaatteita ja asusteita löytyy laidasta laitaan, mutta täältä voi tehdä laatulöytöjä huokeaan hintaan. Pienen kokonsa ansiosta valikoiman pystyy skannaamaan nopeasti läpi vaikka ohikulkumatkalla.”

Essi: Relove, Sandelsinkatu 6

”Relove on suloinen kirppiksen, putiikin ja kahvilan yhdistelmä, jossa on helppo viihtyä pidempäänkin. Reloven Instagramiin päivittyy kaikkea ihanaa, kannattaa kurkata. Jos haluat viedä tavaroitasi myyntiin, heillä on vaihtoehtona superkätevä all inclusive -palvelu, jolloin henkilökunta hoitaa kaiken puolestasi!”

Ida: UFF Iso Roba, Iso Roobertinkatu 4-6

”Olen positiivisesti yllättynyt Iso Roobertinkadun UFF:n tarjonnasta! Olen löytänyt täältä kaksi priimakuntoista silkkipaitaa, yhden ihanan glitter-topin sekä kauniin kukkamekon tulevaksi kesäksi. Hinnoittelu on ollut näiden löytöjen osalta varsin kohtuullista mutta löytöjä tehdäkseen saa kyllä käydä rekit läpi huolella, sillä tarjontaa on paljon.”

Marianne: Kaivarin kanuuna, Vuorimiehenkatu 27

”Laadukas itsepalvelukirppis, jossa on runsas valikoima täynnä löytöjä. Viimeksi tällä viikolla tuli bongattua kyseisestä paikasta aivan super i-ha-nat kengät! Ne lähtivät kyllä heti matkaan!”

Sylvia: Fida, Iso Roobertinkatu 28

”Iso-Roban Fida on hiljattain uudistunut, ja todella hyvällä tavalla! Olen kevään aikana löytänyt täältä jo ihanat kesäsandaalit, ja mm. upouuden Marimekon klassisen peruskassin, jonka jonkun aivopierun vuoksi jätin ostamatta. Tosi hyvä paikka myös bongata kauniita astioita.”

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.