Kategoriassa Helsinki-vinkit

Helsinki-päivän menovinkit

Tänä vuonna Helsinki-päivää juhlitaan tuplana, sekä tulevana sunnuntaina 11.6. että maanantaina 12.6. Tsekkaa, minne kaupunkijuhlassa kannattaa suunnata.

Vaatevallankumouksen hukkavaatetyöpaja

Pyöriikö nurkissasi kuluneita ja risaisia, kierrätyskelvottomia vaatteita tai muita tekstiilejä? Vie parhaat aikansa nähneet tekstiilisi Designmuseon pihalle, missä niistä nousee kaupunkilaisten yhdessä tekemä taideinstallaatio. Recycling & art, two things we love!

Sunnuntai 11.6. klo 14-18 ja maaanantai 12.6. klo 14-18

Designmuseon piha, Korkeavuorenkatu 23

 

Maalla kaupungissa

Herttoniemen Kartanolla pääsee virittäytymään kunnon maalaistunnelmaan. Erityisesti kiinnostaa villiyrttikävelyt: mitä vihreitä voikaan luonnosta kerätä omalle lautaselle? Olisiko nokkonen ja ketunleivät tämän kesän juttu?

Maanantai 12.6.  klo 11-16

Herttoniemen Kartano, Linnanrakentajantie 12

 

 

Pikku Roba, Isot Bileet

Pikku Roba herää eloon korttelijuhlan merkeissä – ja mitä olisi kesä ilman korttelijuhlia? Kiva nähdä, kun pieni kadunpätkä herää eloon. Luvassa muun muassa lasten lempparileffoja, kahvi- ja jäätelömaistelua, pikameikkejä ja -palmikoita sekä sunnuntaijamit.

Sunnuntai 11.6. klo 12-18

Pieni Roobertinkatu

 

Healing places in Helsinki

Perinteisen sunnuntaikävelyn 2.0: meditaatiota meren äärellä, lempeitä joogaliikkeitä ja luonnon rauhaa Helsingin parantavissa paikoissa.

Sunnuntai 11.6. klo 11-12.30

Melkonkatu 2. Tarkka lähtöpaikka Veijarivuoren uimaranta

 

 

Let’s get Tropical!

Good vibes only. Virittäydy läsnäolevaan tunnelmaan inspiroivassa, trooppisessa ympäristössä. Helsingin Talvipuutarhassa esiintyy Venla Saartamo, jonka urbaania koneellista poppia kuvaillaan voimaannuttavaksi, jammailtavaksi ja tunteita herättäväksi.

Sunnuntai 11.6. klo 14-15

Helsingin Talvipuutarha, Hammarskjöldintie 1

 

Designsuunnistus 

Aarteenmetsästystä kaupunkilaiseen tyyliin: Design District -alueella suunnistetaan kellon ympäri designtuotteita somesta löytyvien vihjeiden perässä. Etsittäviä aarteita ovat muun muassa vapaavalintaiset Ray-Ban-aurinkolasit ja R-Collectionin klassikkohuppari. Kuka onnekas mahtaa nämä metsästää?

Sunnuntai 11.6. – Maanantai 12.6. klo 18-18

Design District Helsinki: Kampin, Punavuoren, Eiran, Ullanlinnan ja Kaartinkaupungin alue

 

Kirje tuntemattomalle

Milloin olet viimeksi kirjoittanut oikean kirjeen? Entä oletko koskaan kirjoittanut sellaista tuntemattomalle? Nyt voisi olla hyvä aika jakaa rakkautta ja lempeyttä maailmaan. Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston vapaaehtoistoiminnan järjestämän valokuvanäyttelyn ohessa muistetaan lähimmäisiä ja jaetaan lempeitä kirjeitä yksinäisille.

Maanantai 12.6. klo 11-15

Turunlinnantie 1

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.