Kategoriassa Parasta juuri nyt

Inspiroivimmat instagrammaajat: body positivity

Päivittäinen annoksesi kehopositiivisuutta, ole hyvä!

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@bonjourclem

Malli, yrittäjä ja bloggaaja Clementine Desseaux kampanjoi hyväksyvämmän muotimaailman puolesta starttaamansa All Woman Project -projektin kautta. Clementine korostaa, että vaatekoon, iän tai ihonvärin ei pitäisi rajoittaa naisia muotialalla tai millään muullakaan elämän osa-alueella. Jakamalla kauniita, photoshoppaamattomia kuvia naisista, Clementinen All Woman Project pyrkii tarjoamaan positiivisia roolimalleja tytöille ympäri maailman.

@libbyshappyproject

16-vuotias englantilainen Elizabeth alkoi piirtää kehopositiivisia naishahmoja alun perin omaksi ilokseen kyllästyttyään siihen, miten paljon sosiaalisen median seuraaminen laski hänen itsetuntoaan. Instagram-tilinsä kautta Elizabeth haluaa kuitenkin jakaa iloa ja positiivisuutta myös kaikille seuraajilleen ja vähän aikaa sitten myös Teen Vogue kiinnostui hänen kuvistaan. Libbyn hellyttävät piirrokset toimivat Instagram-feedissä muistutuksena lempeämpään suhtautumiseen omaan kehoon.

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat@bodyposipanda

Megan Jayne Crabbe alkoi vihata omaa kehoaan jo viisivuotiaana huomatessaan, että hänen idoleitaan – Disney-prinsessoja, poptähtiä ja Barbie-nukkeja, yhdisti yksi asia: kaikki olivat laihoja. Nykyään anoreksiasta toipunut Megan pyrkii Instagram-tilinsä avulla kannustamaan ihmisiä sallivaan suhtautumiseen omaan kehoon. Megan jakaa Instagramissa inspiroivia kuvia sekä mietelauseita ja kertoo myös rehellisesti siitä, että itsensä ja oman ulkonäkönsä hyväksyminen on pitkä prosessi, joka ei ole hänenkään osaltaan vielä valmis.

Kaipaatko lisää kehopositiivisuutta päivääsi? Lue täältä juttumme superinspiroivasta Saara Sarvaksesta, joka päätti lopettaa laihdutuskierteensä. 

 

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.