Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: eettistä & kaunista

Kymmenen pistettä näille brändeille, jotka onnistuvat yhdistämään vastuullisuuden ja visuaalisuuden. 

@monthofsundayshelsinki

Budapestiin muuttaneen vaatesuunnittelija Milla Kettusen vaatemerkki Month of Sundays valmistaa vastuullisia naisten vaatteita, neuleita ja asusteita korkealaatuisista luonnonmateriaaleista. Merkin Instagram-tili on harmonisen värinen kokonaisuus minimalistista designia ja luontoaiheita. Lue Millasta lisää täältä!

Sugar Universe Inspiroivimmat instagrammaajat

@kindredblack

Ekologisia luksustuotteita myyvä verkkokauppa Kindred Black julkaisee Instagram-tilillään vintage-valokuvia, taidetta ja aistikkaita tuotekuvia suloisessa sekamelskassa. Täältä on helppo löytää inspiraatiota kotiin ja pukeutumiseen, vaikka myytävät tuotteet eivät sopisikaan omaan budjettiin.

Sugar Universe Inspiroivimmat instagrammaajat

@pansyco

Kalifornialaisen alusvaate- ja uimapukumerkki Pansyn Instagramissa on aina aurinkoinen kesäpäivä ja rantaloma. Kuvien lämpöinen ja pehmeä tunnelma toimii hyvänä harhautuksena tammikuun kylmyyteen. Pansyn tuotteet valmistetaan USA:ssa kasvatetusta luomupuuvillasta.

Sugar Universe Inspiroivimmat instagrammaajat

 

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.