Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: eettistä & kaunista

Kymmenen pistettä näille brändeille, jotka onnistuvat yhdistämään vastuullisuuden ja visuaalisuuden. 

@monthofsundayshelsinki

Budapestiin muuttaneen vaatesuunnittelija Milla Kettusen vaatemerkki Month of Sundays valmistaa vastuullisia naisten vaatteita, neuleita ja asusteita korkealaatuisista luonnonmateriaaleista. Merkin Instagram-tili on harmonisen värinen kokonaisuus minimalistista designia ja luontoaiheita. Lue Millasta lisää täältä!

Sugar Universe Inspiroivimmat instagrammaajat

@kindredblack

Ekologisia luksustuotteita myyvä verkkokauppa Kindred Black julkaisee Instagram-tilillään vintage-valokuvia, taidetta ja aistikkaita tuotekuvia suloisessa sekamelskassa. Täältä on helppo löytää inspiraatiota kotiin ja pukeutumiseen, vaikka myytävät tuotteet eivät sopisikaan omaan budjettiin.

Sugar Universe Inspiroivimmat instagrammaajat

@pansyco

Kalifornialaisen alusvaate- ja uimapukumerkki Pansyn Instagramissa on aina aurinkoinen kesäpäivä ja rantaloma. Kuvien lämpöinen ja pehmeä tunnelma toimii hyvänä harhautuksena tammikuun kylmyyteen. Pansyn tuotteet valmistetaan USA:ssa kasvatetusta luomupuuvillasta.

Sugar Universe Inspiroivimmat instagrammaajat

 

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.