Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: joulukuu

Lahjojen paketoimisen ei tarvitse olla aatonaattoyön hätäinen projekti. Tee jouluaskarteluista itsellesi kiva ja rentouttava hetki: sytytä muutama kynttilä, kaada lasi viiniä ja inspiroidu näiden instagrammaajien DIY-ideoista.

screen-shot-2016-12-01-at-10-54-53

@whatsthestorycph

Ah, tanskalaista minimalismia! Jos näitä tyyppejä on uskominen, niin tämän joulun värimaailma liikkuu hillityissä sammalenvihreän, hiekanruskean ja kultaisen sävyissä. Kööpenhaminalaisen paperikaupan insta-tili tarjoilee parhaat joulukortti- ja paketointi-ideat yksinkertaisuuden rakastajille.

Sugar loves: pastellinväriset teipit – helppo keino tuoda pientä ekstraa paketteihin

screen-shot-2016-12-01-at-10-54-44

@quillandfox

Kaipaatko jouluun ripausta taikaa? Portlandilaisen nuoren taiteilijan Yas Imamuran kuvitukset onnistuvat tavoittamaan jotain joulun satumaisesta tunnelmasta. Käsintehdyissä postikorteissa, lautasilla ja lasipalloissa seikkailevat joulupukit ja pähkinänsärkijät ovat leikkisiä ja samaan aikaan raikkaalla tavalla toteutettuja.

Sugar loves: maalaukset talvisista kasvihuoneista

screen-shot-2016-12-01-at-10-54-33

@earthgreetings

Jos viettäisit joulusi mieluummin palmujen alla ja korvaisit glögimukin lasillisella piña coladaa, hae askartelu-inspiraatiota australialaisen Earth Greetings -paperikaupan Instagramista. Käärepapereihin voi taiteilla eksoottisia lintuja sekä kasveja ja korttiin sopii söpön koalan kuva. Yrityksen tuotteet valmistetaan kierrätysmateriaaleista ja kaikki paperi on myrkytöntä.

Sugar loves: hehkuvan väriset protea-kukat

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.