Parasta juuri nyt \\ Sugarin suosikit

Inspiroivimmat
instagrammaajat:
leikkisää
kuvitusta

Juuri nyt inspiroi: Instagram-tilit, joiden kuvat ovat täynnä kutkuttavia ja hauskoja yksityiskohtia ja antavat simppelille mustavalkoiselle väripaletille kyytiä.

@muijavaara

Mainonnan suunnittelua opiskeleva Venla Vattovaara kyllästyi piirtämään vain parrakkaita miehiä ja karhuja. Siispä hän asetti itselleen haasteen: 100 päivää aikaa piirtää 100 kuvaa, jotka ovat potretteja cooleista muijista. Ja johan ovatkin päheitä! Inspiroivien naisten värikkäistä ja moninaisista potreteista löytyy niin Maria Veitola, Fredrika Runeberg kuin Silvana Imamikin sekä monta muuta. Tili päivittyy inspiroivilla naisilla 100 päivän haasteen jälkeenkin.

@lauracallaghanillustration

Jos et vielä ole saanut tarpeeksesi väreistä ja yksityiskohdista, suuntaa lontoolaisen Laura Callaghan Instagram-tilille. Ronskit värit ja kuvat määrätietoisista naisista ovat mukavaa vaihtelua nopealle Instagram feedin skrollaukselle, sillä näitä kuvia jää tarkastelemaan pidemmäksikin aikaa. Pieniä yksityiskohtia löytyy sieltä täältä ja tuntuu kuin yrittäisi etsiä Herra Hakkaraista kaiken sekamelskan keskeltä. Varoitus: saattaa aiheuttaa konmaritus-efektin minimalistissa.

@jolandakerttuli

Toisin kuin edeltävät Instagram-tilit, graafiseksi suunnittelijaksi opiskelevan Jolanda Jokinen ole keskittynyt vain huippujen naisten kuvittamiseen. Kuvista löytyy niin suloinen kettupariskunta, diivailevat koirat sekä kasvifriikit flamingot. Jos haluat vielä kahmaista lisää söpöyttä päivääsi, suuntaa Jolandan toiselle tilille @jolandakoo, josta löytyy vektorityylillä tehtyjä oravia karkkiautomaatilla sekä merenneito vesisäiliössä. So cute!