Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: lempeämpiä aamuja

Alkavatko aamusi meditoinnin sijaan Instagramin selaamisella? Älä huoli, niin meidänkin. Nämä instagrammaajat tuovat zen-viboja päivääsi.

@the_lane

Okei, The Lane on oikeastaan hääsuunnittelupalvelu, mutta kuka sanoi, etteivät muutkin kuin tulevat morsiamet ja sulhaset saisi seurata heidän tiliään? The Lane ei juurikaan postaa kuvia hääpuvuista tai sormuksista, vaan keskittyy designiin, sisustukseen ja tunnelmakuviin. Silmä lepää tyylikkään harmaanvalkoisessa väriskaalassa.

Sugar loves: täydellisen pehmeä valo

@gentleadventure

Amir ja Daniel instagrammaavat ja bloggaavat minimalistisesta elämäntyylistä, polkupyöräretkistä sekä vegaanisesta ruoasta. Lisäksi heiltä saa hyviä vinkkejä second hand -shoppailuun ja kierrätettyjen huonekalujen restauroimiseen.

Sugar loves: “It takes guts to be gentle and kind.”

@maplesoaps

Rakastatko saippuakaupoissa hengailua ja palasten hypistelyä? Siinä tapauksessa australialaisen Maple Soaps -brändin Instagram-tili on sinua varten. Maple Soapsin vegaaniset saippuapalat valmistetaan kookos- tai oliiviöljyyn ja ne näyttävät syötävän ihanilta.

Sugar loves: aktiivihiilestä valmistettu musta saippua – tätä on testattava!

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.