Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: lempeämpiä aamuja

Alkavatko aamusi meditoinnin sijaan Instagramin selaamisella? Älä huoli, niin meidänkin. Nämä instagrammaajat tuovat zen-viboja päivääsi.

@the_lane

Okei, The Lane on oikeastaan hääsuunnittelupalvelu, mutta kuka sanoi, etteivät muutkin kuin tulevat morsiamet ja sulhaset saisi seurata heidän tiliään? The Lane ei juurikaan postaa kuvia hääpuvuista tai sormuksista, vaan keskittyy designiin, sisustukseen ja tunnelmakuviin. Silmä lepää tyylikkään harmaanvalkoisessa väriskaalassa.

Sugar loves: täydellisen pehmeä valo

@gentleadventure

Amir ja Daniel instagrammaavat ja bloggaavat minimalistisesta elämäntyylistä, polkupyöräretkistä sekä vegaanisesta ruoasta. Lisäksi heiltä saa hyviä vinkkejä second hand -shoppailuun ja kierrätettyjen huonekalujen restauroimiseen.

Sugar loves: “It takes guts to be gentle and kind.”

@maplesoaps

Rakastatko saippuakaupoissa hengailua ja palasten hypistelyä? Siinä tapauksessa australialaisen Maple Soaps -brändin Instagram-tili on sinua varten. Maple Soapsin vegaaniset saippuapalat valmistetaan kookos- tai oliiviöljyyn ja ne näyttävät syötävän ihanilta.

Sugar loves: aktiivihiilestä valmistettu musta saippua – tätä on testattava!

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.