Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: lempeämpiä aamuja

Alkavatko aamusi meditoinnin sijaan Instagramin selaamisella? Älä huoli, niin meidänkin. Nämä instagrammaajat tuovat zen-viboja päivääsi.

@the_lane

Okei, The Lane on oikeastaan hääsuunnittelupalvelu, mutta kuka sanoi, etteivät muutkin kuin tulevat morsiamet ja sulhaset saisi seurata heidän tiliään? The Lane ei juurikaan postaa kuvia hääpuvuista tai sormuksista, vaan keskittyy designiin, sisustukseen ja tunnelmakuviin. Silmä lepää tyylikkään harmaanvalkoisessa väriskaalassa.

Sugar loves: täydellisen pehmeä valo

@gentleadventure

Amir ja Daniel instagrammaavat ja bloggaavat minimalistisesta elämäntyylistä, polkupyöräretkistä sekä vegaanisesta ruoasta. Lisäksi heiltä saa hyviä vinkkejä second hand -shoppailuun ja kierrätettyjen huonekalujen restauroimiseen.

Sugar loves: “It takes guts to be gentle and kind.”

@maplesoaps

Rakastatko saippuakaupoissa hengailua ja palasten hypistelyä? Siinä tapauksessa australialaisen Maple Soaps -brändin Instagram-tili on sinua varten. Maple Soapsin vegaaniset saippuapalat valmistetaan kookos- tai oliiviöljyyn ja ne näyttävät syötävän ihanilta.

Sugar loves: aktiivihiilestä valmistettu musta saippua – tätä on testattava!

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.