Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: lukutoukka edition

Kun maailma myrskyää ympärillä, kirjan kansien väliin on välillä lohdullista vetäytyä turvaan. Hyvä teos tarjoaa paitsi hetkellisen pakopaikan, myös tuoreita näkökulmia tarkastella maailmaa ja kenties ripauksen uutta optimismia. Näitä Instagram-tilejä seuraamalla saat parhaat lukuvinkit puhelimeesi!

screen-shot-2016-11-09-at-21-22-05

@oursharedshelf

Emma Watson on viime vuosina jättänyt näyttelijän työt vähemmälle ja keskittynyt sen sijaan kampanjoimaan aktiivisesti sukupuolten välisen tasa-arvon puolesta. Unicefin hyvän tahdon lähettilään roolissaan hän toimii inspiroivana esikuvana erityisesti nuorille naisille ja on tasa-arvoa ajavan He for She -kampanjan keulahahmo. Emman kirjakerho Our Shared Shelf ehdottaa joka kuukausi kiinnostavaa luettavaa feministisestä kirjallisuudesta kiinnostuneille. Valitut teokset ovat helposti lähestyttäviä ja sopivat siis hyvin myös niille, joilla ei ole laajaa aiempaa tietämystä aiheesta.

Sugar loves: kirjakerholaisten selfiet teosten kanssa

screen-shot-2016-11-09-at-21-22-16

@betweentwobooks

Kukapa ei olisi utelias kurkistamaan ylimaallisen oloisen Florence and the Machine -bändin laulajan Florence Welchin ajatuksiin? Nyt siihen tarjoutuu tilaisuus hänen Between Two Books -kirjakerhonsa kautta. Ei ole mikään yllätys, että Florence antaa mahtavia runoilija-vinkkejä sekä nostaa esille kiinnostavien muusikoiden, kuten Patti Smithin ja Tupac Shakurin kirjoittamia teoksia. Suljettuun Facebook-ryhmään liittymällä voi osallistua kirjoja koskevaan keskusteluun.

Sugar loves: kuvat kirjakaupoista, puistoista ja kahviloista – parhaista lukupaikoista 

screen-shot-2016-11-09-at-21-22-26

@makeblackoutpoetry

Ei kirjavinkki, mutta lukuvinkki kuitenkin. Runoilija John Carrollin starttaama Make Blackout Poetry -projekti perustuu yksinkertaiseen ideaan: satunnaisesta tekstistä peitetään suurin osa sanoista ja jätetään näkyville vain muutama, jolloin niistä muodostuu aivan uudenlainen kokonaisuus. Näitä yllättäviä, oivaltavia ja kauniita runoja on luettavissa projektin Instagram-tililtä.

Sugar loves: yksinkertaisuudessaan viisaat mietelauseet, joiden lukemisen jälkeen tuntuu, että on taas hetken aikaa helpompi hengittää

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.