Parasta juuri nyt \\ Sugarin suosikit

Inspiroivimmat
nstagrammaajat
: Osa 1

Kyllästyttääkö Instagram-feedin selailu? Ei huolta, sillä Sugar etsi käsiinsä ihanimmat ekologiseen ja eettiseen lifestyleen keskittyneet instagrammaajat! Sarjan ensimmäisessä osassa inspiroidutaan kasvisruokaresepteistä ja DIY-luonnonkosmetiikasta.

screen-shot-2016-09-25-at-20-41-39

@powau

Helsinkiläisen raakapuristettuja mehuja valmistavan Powau-yrityksen Instagram on yhtä raikas ja herkullinen kuin heidän mehunsakin. Pastellisen pehmeä värimaailma ihastuttaa ja kuvien joukosta löytää paitsi hyviä mehustusvinkkejä, myös sneak peekejä tulevista tuoteuutuuksista.

Sugar loves: kukkasilla koristellut raakamehujääpuikot

screen-shot-2016-09-25-at-20-41-47

@gkstories

Green Kitchen Stories -vegeruokablogia vaimonsa kanssa pyörittävä David Frenkielin Instagramtili pursuilee ruokakuvia, jotka saavat veden herahtamaan kielelle. Valokuvaaja saa tuoreet hedelmät ja vihannekset suorastaan hehkumaan syvän värisissä kuvissaan. Tanskalaispariskunta matkustelee tiuhaan tahtiin ympäri maailmaa, joten Davidin Instagramista voi bongata myös hyviä ruokavinkkejä matkoille!

Sugar loves: reseptien behind the scenes -kuvat

screen-shot-2016-09-25-at-20-41-26

@helloglowblog

Hello Glow Blogin Instagramista löytyy kaikkea luonnonmukaiseen lifestyleen liittyvää: kasvisruokareseptejä, luonnonkosmetiikkaa, designia ja DIY-ideoita. Instagram-tilin selailu inspiroi kokeilemaan kosmetiikkatuotteiden valmistamista itse – miltä kuulostaisi vaikkapa itsetehty huulipuna täysin luonnollisista raaka-aineista? Bonuksena huokailtavan ihanat kuvat…

Sugar loves: herkän kauniit asetelmat