Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: Osa 1

Kyllästyttääkö Instagram-feedin selailu? Ei huolta, sillä Sugar etsi käsiinsä ihanimmat ekologiseen ja eettiseen lifestyleen keskittyneet instagrammaajat! Sarjan ensimmäisessä osassa inspiroidutaan kasvisruokaresepteistä ja DIY-luonnonkosmetiikasta.

screen-shot-2016-09-25-at-20-41-39

@powau

Helsinkiläisen raakapuristettuja mehuja valmistavan Powau-yrityksen Instagram on yhtä raikas ja herkullinen kuin heidän mehunsakin. Pastellisen pehmeä värimaailma ihastuttaa ja kuvien joukosta löytää paitsi hyviä mehustusvinkkejä, myös sneak peekejä tulevista tuoteuutuuksista.

Sugar loves: kukkasilla koristellut raakamehujääpuikot

screen-shot-2016-09-25-at-20-41-47

@gkstories

Green Kitchen Stories -vegeruokablogia vaimonsa kanssa pyörittävä David Frenkielin Instagramtili pursuilee ruokakuvia, jotka saavat veden herahtamaan kielelle. Valokuvaaja saa tuoreet hedelmät ja vihannekset suorastaan hehkumaan syvän värisissä kuvissaan. Tanskalaispariskunta matkustelee tiuhaan tahtiin ympäri maailmaa, joten Davidin Instagramista voi bongata myös hyviä ruokavinkkejä matkoille!

Sugar loves: reseptien behind the scenes -kuvat

screen-shot-2016-09-25-at-20-41-26

@helloglowblog

Hello Glow Blogin Instagramista löytyy kaikkea luonnonmukaiseen lifestyleen liittyvää: kasvisruokareseptejä, luonnonkosmetiikkaa, designia ja DIY-ideoita. Instagram-tilin selailu inspiroi kokeilemaan kosmetiikkatuotteiden valmistamista itse – miltä kuulostaisi vaikkapa itsetehty huulipuna täysin luonnollisista raaka-aineista? Bonuksena huokailtavan ihanat kuvat…

Sugar loves: herkän kauniit asetelmat

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.