Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: Osa 2

Kärsitkö Instagram-inspiraation puutteesta? Sugar tuo tylsyyteen helpotusta, sillä etsimme käsiimme tämän hetken kiinnostavimmat Instagram-tilit. Girl power editionissa esittelemme instagrammaajia, jotka täyttävät feedisi hyvillä elämänohjeilla ja keskustelulla feminismistä.

screen-shot-2016-09-26-at-08-56-41

@tavitulle

Tavi Gevinson perusti muotibloginsa Style Rookien vain 13-vuotiaana, mutta kiinnitti omaperäisellä tyylillään nopeasti muotimaailman huomion ja istui pian suurimpien muotinäytösten eturiveissä. Sittemmin Tavi on siirtynyt päätoimittamaan perustamaansa nuorille naisille suunnattua verkkolehteä ja löytää siinä sivussa aikaa popkulttuurista ja feminismistä kirjoittamiselle sekä näyttelemiselle. Tavin Instagramtili vilisee keskustelua ajankohtaisista aiheista, granny-pukeutumistyylin taidonnäytteitä sekä selfieitä Stevie Nicksin ja Grace Coddingtonin kaltaisten legendojen kainalossa.

Sugar loves: Tavin lukuvinkit

screen-shot-2016-09-26-at-08-56-51

@petrafcollins

Kanadalaisen valokuvaaja Petra Collinsin Instagramtiliä selatessa tuntuu, kuin astuisi sisään Sofia Coppolan The Virgin Suicides -elokuvan utuisen pastellinväriseen maailmaan. Collinsin potrettikuvat nuorista naisista ovat herkkiä ja hän pyrkii tuotannossaan kyseenalaistamaan sen, miten naiskehoa on totuttu mediassa ja taiteessa kuvaamaan. Petra on myös kritisoinut avoimesti Instagramin harjoittamaa kuvien sensuuria ja siihen liittyvää problematiikkaa.

Sugar loves:  haalistuneet polaroidit

screen-shot-2016-09-26-at-08-56-32

@sophiaamoruso

Kalifornialainen Sophia Amoruso perusti vintagevaatteita myyvän yrityksensä Nasty Galin 22-vuotiaana. Aluksi yritys toimi Sophian autotallista käsin, mutta pian sen suosio alkoi kasvaa räjähdysmäisesti, ja nykyään Nasty Gal on miljoonien dollareiden bisnes. Vuonna 2014 Sophia julkaisi esikoiskirjansa #GIRLBOSS, jossa hän kertoo elämäntarinansa ja puhuu menestyvän yrityksen johtamiseen liittyvistä haasteista. Instagramtilillään Sophia jakaa inspiroivia uraohjeita sekä tietysti kuvia kadehdittavan upeista vintage-löydöistä.

Sugar loves: girlboss-asenne

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.