Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: Osa 3

Kesän kukkaisloisto on jo takana, mutta syksyn pimeneviä päiviä voi onneksi piristää virtuaalisilla kukilla. Nämä instagrammaajat tuovat taskukokoisen kukkakaupan puhelimeesi, eikä kimppujen lakastumista tarvitse pelätä. 

screen-shot-2016-10-21-at-15-55-16

@wild_things_helsinki

Vaateliike Urbanan kylkeen Erottajalla vähän aikaa sitten avautuneen Wild Things -kukkakaupan Instagramissa pääosaan nousevat huolettomat, yksinkertaiset kukkakimput. Rennot eukalyptuksen oksien, herkkien heinien ja hempeän sävyisten kukkien yhdistelmät inspiroivat rakentamaan omia asetelmia. Bonuksena ihanat vintage-kuvat kukkia pitelevistä Kate Mosseista ja Jane Birkineistä…

Sugar loves: ruskeaan paperiin kietaistut kukkakimput

screen-shot-2016-10-21-at-15-55-07

@treeoflife_love

Australialaisen Tree of Life -vaatemerkin Instagramtili täyttää kaikkien salaiset boho-unelmat; se on täynnä kimonoita, kitaroita ja täydellisiä sormuskokoelmia. Tilin parasta antia ovat kuitenkin australian luonnon hehkuvan väriset kukat sekä eksoottisia viherkasveja rönsyilevät asunnot. Lisäksi Tree of Lifen Instagram tarjoaa ainakin sata eri ideaa siihen, miten kukkia voi käyttää asusteina.

Sugar loves: ripustettavat lasiset kukkaruukut

screen-shot-2016-10-21-at-15-55-26

@ruby_marylennox

Berliiniläinen floristi Ruby Barber tekee yhteistyötä eri alojen taiteilijoiden kanssa ja haluaa laajentaa tapaamme katsoa kukkia. Hän on esimerkiksi toteuttanut valokuvaaja Amira Fritzin kanssa herkkien kukkakuvien sarjan. Rubyn Instagramtilin kukka-asetelmat ovat runsaita ja maalauksellisia ja ruusukimppujen värimaailma henkii retrotunnelmaa.

Sugar loves: ihanat siemensekoitukset – miltä kuulostaisi esimerkiksi Green Juice Mix, jonka avulla voi itse kasvattaa ainekset vihersmoothieen?

Lue Instagram-sarjan aiemmat osat täältä ja täältä.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.