Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: tähtitaivaan tuijottajat

Valon vähenemisessä on ainakin yksi hyvä puoli: kesän yöttömien öiden jälkeen Linnunradan ihmeet ilmestyvät taas taivaalle. Tähtikuviot, teitä oli jo ikävä! 

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@nasa 

Nasan virallinen Instagramtili on oikea musta aukko tähtitiede-nörteille (no pun intended). Ennen kuin huomaatkaan, olet unohtunut tunneiksi selailemaan kuvia hypnoottisista tähtisumuista. Samalla voi oppia kaikenlaista mielenkiintoista nippelitietoa astronomiasta, kuten miltä Saturnuksen kuu Pandora näyttää lähietäisyydeltä tai mikä on ”Jupiterin helmiksi” kutsuttu ilmiö.

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@nadinejane_astrology

Jos olet kiinnostuneempi universumin mystiikasta kuin tieteellisestä tutkimuksesta, tämä Instagram-tili on sinua varten. Nadine Head-Gordon työskentelee päiväsaikaan Glossierin digitaalisena suunnittelijana, mutta hänellä on myös toinen identiteetti Instagram-astrologina. Nadine jakaa helposti lähestyttäviä vinkkejä horoskooppimerkkien ja tähtikarttojen tulkintaan. Plussaa siitä, että Instagram-tili ei ole yhtään tunkkainen, vaan jo visuaalisen ilmeensä puolesta selaamisen arvoinen!

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@kelzuki

Kuvittaja Kelsey Oseidin maalaukset tähtitaivaasta lumoavat. Oseidilta on vastikään ilmestynyt lapsille suunnattu kuvakirja What We See in the Stars, mutta sen perusteella mitä olemme Instagramissa nähneet, teokseen uppoutuu aikuinenkin. Idea tämän vuoden joululahjatoivelistalle?

Bonusvinkki: Tähtien katselemiseen on olemassa appi! Muutaman euron hintaisen Star Walk  -sovelluksen idea on nerokkaan yksinkertainen: puhelimella osoitetaan kohti taivasta ja käyttämällä hyväkseen gps-signaalia appi kertoo ruudulla, mitä tähtikuvioita kulloinkin katselet.

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.