Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: taidegalleria taskussa

Jos et ehdi katselemaan taidetta livenä, tämä on toiseksi paras vaihtoehto.

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@artlexa_chung

Kahden espanjalaisen siskoksen, Beatriz ja María Valdovínin, ylläpitämä Instagram-tili keräsi ensimmäisen viikkonsa aikana kaksituhatta seuraajaa, kun Alexa Chung itse regrammasi yhden heidän julkaisemistaan kuvista. Instatilin idea on yksinkertainen, mutta visuaalisesti todella tyydyttävä: siskokset asettavat vierekkäin klassikkomaalauksia sekä kuvia Alexa Chungista erilaisissa tilanteissa. Rinnastukset maalausten ja valokuvien välillä ovat niin osuvia, että tiliä selaillessa alkaa vähitellen epäilyttää – tekeekö Alexa tämän tarkoituksella? Onko taidehistorian tuntemus oikeasti muotimaailman suosikki- it-girlin tyylin salaisuus?

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@flyartproductions

Jos klassisen kuvataiteen ja popkulttuurin mashupit ovat sinun juttusi, tässä toinen Instagram-tili seurattavaksi. Toni Potenciano ja Gisella Velasco yhdistävät rap-lyriikoita tunnettuihin maalauksiin ja tulokset ovat välillä yllättävän ajatuksia herättäviä, välillä taas naurattavat. Fly Art Productions tekee muuten myös saman tyylisillä kuvituksilla varustettuja t-paitoja, houkuttelevaa. . .

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@metmuseum

Vakavoidutaan lopuksi hetkeksi. New Yorkin Metropolitan-museon virallinen Instagram-tili tarjoilee kierroksen museon vaihtuvissa näyttelyssä ja historiallisissa pysyvissä kokoelmissa. Tämä on täydellinen Instagram-tili selailtaviksi niihin hetkiin, kun kaipaat hengähdystaukoa taideteoksen äärellä, mutta et ehdi kipaista museoon.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.