Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: taidegalleria taskussa

Jos et ehdi katselemaan taidetta livenä, tämä on toiseksi paras vaihtoehto.

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@artlexa_chung

Kahden espanjalaisen siskoksen, Beatriz ja María Valdovínin, ylläpitämä Instagram-tili keräsi ensimmäisen viikkonsa aikana kaksituhatta seuraajaa, kun Alexa Chung itse regrammasi yhden heidän julkaisemistaan kuvista. Instatilin idea on yksinkertainen, mutta visuaalisesti todella tyydyttävä: siskokset asettavat vierekkäin klassikkomaalauksia sekä kuvia Alexa Chungista erilaisissa tilanteissa. Rinnastukset maalausten ja valokuvien välillä ovat niin osuvia, että tiliä selaillessa alkaa vähitellen epäilyttää – tekeekö Alexa tämän tarkoituksella? Onko taidehistorian tuntemus oikeasti muotimaailman suosikki- it-girlin tyylin salaisuus?

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@flyartproductions

Jos klassisen kuvataiteen ja popkulttuurin mashupit ovat sinun juttusi, tässä toinen Instagram-tili seurattavaksi. Toni Potenciano ja Gisella Velasco yhdistävät rap-lyriikoita tunnettuihin maalauksiin ja tulokset ovat välillä yllättävän ajatuksia herättäviä, välillä taas naurattavat. Fly Art Productions tekee muuten myös saman tyylisillä kuvituksilla varustettuja t-paitoja, houkuttelevaa. . .

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@metmuseum

Vakavoidutaan lopuksi hetkeksi. New Yorkin Metropolitan-museon virallinen Instagram-tili tarjoilee kierroksen museon vaihtuvissa näyttelyssä ja historiallisissa pysyvissä kokoelmissa. Tämä on täydellinen Instagram-tili selailtaviksi niihin hetkiin, kun kaipaat hengähdystaukoa taideteoksen äärellä, mutta et ehdi kipaista museoon.

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.