Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: travel edition

Uusi vuosi, uudet seikkailut. Mikä paikka karttapallolla vetää sinua puoleensa? Inspiroidu näiden instagrammaajien matkakuvista!

screen-shot-2017-01-03-at-13-03-53

@fosterhunting

Vuonna 2011 Foster Huntington lopetti työt Ralph Laurenilla, osti matkailuauton ja vietti seuraavat vuodet retkeillen ristiin rastiin Pohjois-Amerikkaa. Nykyään hän asuu itse rakentamassaan puumajassa Oregonissa ja matkustelee ympäröivissä jylhissä erämaisemissa. Fosterin Instagram-tili on sinulle, jos unelmiesi matkaan kuuluu rinkka, vaelluskengät ja metsäpolku.

Sugar loves: riippumatto-unet taivasalla

screen-shot-2017-01-03-at-13-04-12

@clairealiceyoung

Nuori australialainen valokuvaaja Claire Alice Young jakaa Instagram-tilillään upeita otoksia matkoiltaan. Hän esimerkiksi reppureissasi koko viime vuoden ympäri Eurooppaa ja Aasiaa. Jos kaipaa vinkkejä pienen budjetin matkustamiseen, kannattaa ehdottomasti lukea Clairen blogia!

Sugar loves: ihanan seesteiset luontokuvat

screen-shot-2017-01-03-at-13-04-20

@asiyami_gold

Nigerialainen matkabloggaaja Asiyami Goldin kuvissa on ripaus taikaa ja nostalgiaa. Huumaavan väriset otokset kuljettavat ympäri eurooppalaisten ja afrikkalaisten kaupunkien katuja. Aaltojen pauhusta ja vilkkaista toreista haaveilevien matkakuumetta tämä Instagram-tili ei ainakaan helpota.

Sugar loves: Asiyamin pettämätön matkatyyli – hellehatut ja värikkäät printit alkoivat äkkiä houkuttaa…

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.