Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: travel edition

Uusi vuosi, uudet seikkailut. Mikä paikka karttapallolla vetää sinua puoleensa? Inspiroidu näiden instagrammaajien matkakuvista!

screen-shot-2017-01-03-at-13-03-53

@fosterhunting

Vuonna 2011 Foster Huntington lopetti työt Ralph Laurenilla, osti matkailuauton ja vietti seuraavat vuodet retkeillen ristiin rastiin Pohjois-Amerikkaa. Nykyään hän asuu itse rakentamassaan puumajassa Oregonissa ja matkustelee ympäröivissä jylhissä erämaisemissa. Fosterin Instagram-tili on sinulle, jos unelmiesi matkaan kuuluu rinkka, vaelluskengät ja metsäpolku.

Sugar loves: riippumatto-unet taivasalla

screen-shot-2017-01-03-at-13-04-12

@clairealiceyoung

Nuori australialainen valokuvaaja Claire Alice Young jakaa Instagram-tilillään upeita otoksia matkoiltaan. Hän esimerkiksi reppureissasi koko viime vuoden ympäri Eurooppaa ja Aasiaa. Jos kaipaa vinkkejä pienen budjetin matkustamiseen, kannattaa ehdottomasti lukea Clairen blogia!

Sugar loves: ihanan seesteiset luontokuvat

screen-shot-2017-01-03-at-13-04-20

@asiyami_gold

Nigerialainen matkabloggaaja Asiyami Goldin kuvissa on ripaus taikaa ja nostalgiaa. Huumaavan väriset otokset kuljettavat ympäri eurooppalaisten ja afrikkalaisten kaupunkien katuja. Aaltojen pauhusta ja vilkkaista toreista haaveilevien matkakuumetta tämä Instagram-tili ei ainakaan helpota.

Sugar loves: Asiyamin pettämätön matkatyyli – hellehatut ja värikkäät printit alkoivat äkkiä houkuttaa…

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.