Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Inspiroivimmat instagrammaajat: Unelmien asunnot

A girl can dream…

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@sguillermos 

Espanjalaisen designerin Guillermo Santoman tyyli on geometrinen ja surrealistinen. Suunnittelijan oma koti on 1920-luvulla rakennettu unenomainen asunto Barcelonassa – kannattaa tsekata kuvat Apartamento-lehden jutusta. Miltähän tuntuisi viettää päivänsä roosanväristen ja syvänvihreiden seinien ympäröimänä?

Sugar loves: massiiviset viidakkotunnelmaa luovat huonekasvit

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@indiamahdavi 

India Mahdavi tunnetaan kenties parhaiten Lontoolaisen Sketch-ravintolan kulttimaineeseen nousseen vaaleanpunaisen The Gallery -tilan suunnittelemisesta. Mahdavin sisustuksessa yhdistyy samaan aikaan retro ja futuristinen fiilis. Nykyään pariisilaistunut Mahdavi on ehtinyt elämänsä aikana asua myös Iranissa, Yhdysvalloissa sekä Saksassa ja kertookin, että hänen rakkautensa väreihin johtuu kosmopoliittisesta lapsuudesta. Jos suunnittelijan elämäntarina ja filosofia kiinnostavat, kuuntele hänen ja Garance Dorén superinspiroiva keskustelu täältä.

Sugar loves: The Great Gatsby -vibat

Sugar Helsinki Inspiroivimmat instagrammaajat

@somewhereiwouldliketolive

Suunnittelijakaksikko Ruben Ortizin ja Katty Schieneckin Instagram-tili on täydellisesti kuratoitu kokoelma arkkitehtuuriltaan kiinnostavia kohteita ympäri maailmaa. Täältä löytyy kaikkea pelkistetyistä funkkis-olohuoneista ylellisiin rantavilloihin, aina hyvällä maulla valittuna. Vaikka suurin osa esitellyistä asunnoista taitaa jäädä haaveen tasolle – hello, puusta riippuva bungalow keskellä viidakkoa – Rubenin ja Kattyn Instagramista voi napata myös käytännöllisempiä ideoita omaan sisustukseen.

Sugar loves: uima-altaat asuntojen sisällä

Kaipaatko lisää inspiraatiota instagrammailuun? Lue edelliset vinkkimme täältä ja täältä!

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.