Kategoriassa Parasta juuri nyt

Joulukuun soittolista

Sugar-tiimin lempibiisit joulun odotukseen. 

Dance ’Round the Memory Tree

Tätä israelilaissyntyisen Oren Lavien biisiä tekee aina mieli kuunnella joulun aikaan, koska se muistuttaa yhdestä lapsuuteni lempileffoista Narniasta. Kappale on vähän surumielinen mutta kaunis, eli kaikkea, mitä joulubiisiltä voi toivoa.

– Oona

Jul jul, strålande jul

Rakastan harrasta joulumusiikkia! Menen joka vuosi katsomaan kirkkokonsertteja jos vain suinkaan mahdollista, niissä on niin ihana ja rauhallinen tunnelma.
Joulu aiheuttaa aivoissani jonkinasteisen kilahduksen, ja kuuntelenkin lähinnä virsiä koko joulukuun.

– Sylvia

Have Your Self a Merry Little Christmas

Joulumusiikin kuuntelun voi mielestäni aloittaa joulukuun 1. päivänä. Kuuntelen kaikkea jazzista klassiseen ja fiilistelen harrastakin musiikkia, mutta tämä klassikko vie ajatukset takuuvarmasti jouluun.

Klassisen musiikin saralta pitää mainita Jean Sibeliuksen pianosävellys Kuusi, joka ei ole joululaulu mutta sopii tunnelmaltaa täydellisesti tähän vuodenaikaan.

– Saana

Everyday is Christmas

En ole joulufiilistelijä, eikä kotonani soi joulukuussakaan joululaulut, mutta ilahduin Saanan vinkatessa Sian joululevystä. Sian Everyday is Christmas -biisi muistuttaa siitä, mikä joulussa on tärkeää; läheisimmät ihmiset, kiitollisuus ja rentoutuminen.

– Essi

Last Christmas

Hahah, ihanaa, saan olla tämän listauksen noloin joulubiisisuosikkini suhteen. Mutta hei, ei ole joulua ilman Wham!:n Last Christmasia. En tiedä miksi, mutta joskus vuosia sitten viettäessäni perheen kanssa joulua sukulaisteni luona Australiassa innostuin hoilaamaan tätä biisiä siskolleni niin, että jos hän keskeytti sulosointuni, aloitin alusta. Jostain kumman syystä tämä on siskoni inhokkibiisi, hmm.

– Ida

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.