Kategoriassa Kauneus ja hyvinvointi \\ Vastuullinen elämä

Juhannustaikoja

Ruusuja, kehäkukkia, mesiangervoa, nokkosta… Suomen kesä tuoksuu huumaavalta. Jos et halua juhannusyönä poimia seitsemää kukkaa tyynysi alle, tuo villiyrtit luoksesi hemmottelevan kosmetiikan muodossa. Sugar kokosi yhteen juhannuksen ihanimmat kukkaistuotteet:

juhannus

1. Dabba Siankärsämö Kukkaisvesi

Dabban kukkaisvesien pohjana on puhtain mahdollinen lähdevesi ja ravintorikkaat paikalliset kasvit Latvian kauniista luonnosta. Hauskasti nimetty siankärsämö edistää ihosolujen aktiivisuutta ja parantaa pintaverenkiertoa, joka auttaa vähentämään esimerkiksi ihon punoitusta. Siankärsämöllä on tulehduksia parantavia ominaisuuksia ja se rauhoittaa ja puhdistaa. Suihki virkistävää kukkaisvettä kasvoille tai käytä sitä ärtyneen päänahan hoitoon.

2. Mádara Nokkonen Daily Defence -voide

Pohjoista nokkosta sisältävä voide suojaa ihoa kuivumiselta ja ilmaston ääriolosuhteilta, ja sopii siis hyvin suomen kesän arvaamattomiin sääolosuhteisiin. Elvyttävä nokkosvoide saa tehonsa mm. luontaisesta sinkistä ja sopii käytettäväksi koko keholle päästä varpaisiin ja auttaa myös rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Nokkonen on kaikista suomessa kasvavista vihanneskasveista ravinnepitoisin.

3. Flow Kosmetiikka Luomu Ruusuvesi

Ruusuvesi sopii koko kehon virkistykseen sekä kevyen meikin puhdistukseen. Se hoitaa erityisesti kuivaa, herkkää ja couperoottista ihoa, mutta sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Suloinen ruusun tuoksu virittää juhannusaaton tunnelmaan.

4. Urtekram Pohjolan Koivu -suihkusaippua

Pese iho puhtaan pehmeäksi juhannussaunassa vahvistavaa koivunlehtiuutetta sisältävällä suihkusaippualla. Koivulla on antiseptinen, virusten ja mikrobien kasvua estävä vaikutus ja sen lehdistä saatava öljy auttaa ehkäisemään tulehduksia.

Vinkki: Kauniin vihreistä koivun lehdistä voi tehdä kosteuttavan koivukylvyn tai kasvonaamion!

5. Khadi Rose Shampoo

Helli myös hiuksiasi hurmaavalla ruusun tuoksulla. Korjaava ruusushampoo sisältää erilaisia ayurvedisia kasveja, jotka auttavat palauttamaan vahingoittuneisiin hiuksiin niiden pehmeyden ja kiillon ja lisäävät kosteutta.

6. Frantsila Uudistava Kuorintavoide

Ihoa uudistava, hellävarainen kuorintavoide sisältää yli kymmentä erilaista kotimaista luomuyrttiuutosta, jotka auttavat ihoa uudistumaan tehokkaammin ja syväpuhdistumaan. Peltokorte, ratamo, niittyhumala, puna-apila, poimulehti, keto-orvokki ja ruusu elvyttävät ihoa ja koivu, voikukka ja villiruusu ravitsevat ihoa ja poistavat turvotusta. 

Kuori iho kerran tai kaksi viikossa. Levitä kostealle, puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Hiero kevyesti, silmänympärysihoa välttäen ja huuhtele vedellä.

7. Frantsila Kehäkukka Voide

Viivyitkö liian kauan auringossa? Kehäkukkaa sisältävä voide on oiva ensiapu kutiavalle ja tulehtuneelle iholle. Se sisältää suuren määrän karotenoideja ja antioksidantteja, jotka lisäävät ihon kimmoisuutta ja elastisuutta sekä elvyttävät ihoa. Syvän oranssi kehäkukka on alunperin kotoisin Intiasta ja sitä on käytetty antiikin ajoista lähtien haavalääkkeenä.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.