Kategoriassa Parasta juuri nyt

Kesän tehokkaimmat ulkotreenit

Kesällä kuntosali tai jumppa on helppo vaihtaa välillä ulkotreeniin ja lenkkipoluille, mutta Helsingin kesä tarjoaa monta hyvää syytä siirtyä treenaamaan raikkaaseen ulkoilmaan myös ohjatuille tunneille.

Listasimme tähän muutaman inspiroivan vaihtoehdon, jos kaipaat samanhenkistä treeniseuraa myös kesällä!

Roots Helsinki goes Suomenlinna!

Kesällä kannattaa kääriä joogamatto rullalle ja hypätä Suomenlinnan lauttaan! Rootsin iki-ihanaa flow-joogaa järjestetään kesän ajan myös Suomenlinnan upeissa puitteissa. Kehoa vahvistava harjoitus kestää 75 minuuttia ja sopii kaikille!

Rootsin joogaa Suomenlinnassa ainakin lauantaina 17.6. ja 1.7. klo 11! Lisätietoja täältä. Rootsin joogastudion kesäaikataulun voit kurkata täältä.

Jennajuulia Wellnessin Sweaty Soul Searching

Inpiroivan Jennan vetämä Sweaty Soul Searching -sessio kuulostaa aivan maagiselta aamun aloitukselta! Balettia, pilatesta, joogaa ja HIIT-treeniä yhdistävä tunti voimaannuttaa kehoa ja saa hien pintaan. Tunti sopii kaikille, sillä tärkeintä on hyvä olo ja pirteä aloitus päivälle.

Lisää tietoa ja inspiraatiota ihanan sporttimimmin tunneista ja meiningistä löydät täältä ja täältä. Seuraavan treeni starttaa Tähtitorninmäeltä tämän viikon perjantaina 16.6. klo 7!

TwentyKnotsin sup-lautailukurssit ja -retket

Suppailu on kesäsporttailua parhaimmillaan, sillä siinä saa yhdistettyä kauniit maisemat ja kuntoilun tehokkaalla tavalla! Helsingissä Kalastajatorpan rannassa sijaitseva TwentyKnots järjestää erilaisia kursseja niin suppailusta kuin purjelautailustakin innostuneille.

Tutustu TwentyKnotsin kesäaikatauluun täältä tai vuokraa sup-lauta paikan päällä!

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.