Kategoriassa Kahvilat ja ravintolat \\ Ruoka

Kesän viileimmät kioskifillarit

Helsinki on pullollaan hyviä kahviloita, joihin suunnata kerta toisensa jälkeen nauttimaan hyvästä ruuasta ja kauniista sijainnista. Mutta mitä jos parhaat herkut eivät olisikaan aina samalla paikalla? Tässä Sugarin suositus seikkailunhaluisille herkkusuille: Kesän himotuimmat kioskipyörät.

ICEDREAMBIKE

Ice Dream Bike

Suloinen sinivalkoinen polkupyöräkioski, joka sai alkunsa kahden serkun päättäessä tehdä haaveidensa kesätyöstä totta. Ice Dream Bike tarjoaa kotitekoisia cookieita, joiden välissä on jäätelöä vaihtuvin makuyhdistelmin. Kärrystä löytyy vaihtoehto myös vegaaneille. Parhaiten pysyy polkupyöräkioskin koordinaateista selvillä seuraamalla heitä Instagramissa ja Facebookissa. Ice Dream Biken tytöt tahtovat jäätelökeksisanomallaan kannustaa kaikkia tarttumaan unelmiinsa ja tehdä sitä, mikä tuntuu omalta jutulta. Ja mikä parasta näissä jäätelöissä, jokaisen jäätelökeksin mukana tulee mietelause – juuri sinulle tarkoitettuna.

image1

Popsykkeli

Suloisen maukkaita ja puhtaista raaka-aineista valmistettuja vegaanisia mehujäitä kauppaava Popsykkeli ihastuttaa jo pelkällä visuaalisella ilmeellään. Popsykkeli valmistaa mehujäänsä käsin Helsingissä, käyttäen marjoja sekä hedelmiä ja makeutukseen luomuruokosokeria. Mehujäiden raikkaat kermaiset versiot ovat täydellisiä kaikille vannoutuneille jäätelöihmisille!

DSC01358

Puurola

Ravintolapäivän ja puhtaan ruoan innoittamana Eveliina päätti perustaa pyörällä liikkuvan Puurolan. Puurolan tuore- ja raakapuuroja on sittemmin päätynyt pyörän kyydistä myös valittujen kauppojen hyllyille, mistä niitä löytää herkuteltavaksi ympäri vuoden. Kaikki Puurolan tuore- ja raakapuurot ovat gluteenittomia ja vegaaneja, mutta nälkäisille varoitus: freesit makuvaihtoehdot eivät tee valinnasta helppoa.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.