Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar Helsinki

Kurkistus Sugarin Tukholman pop-upin kulisseihin

Sugarin pop-up showroom -konsepti sai jatkoa helmikuussa, kun matkasimme kuukaudeksi Tukholmaan edustamaan kiinnostavia kuluttajatuotteita paikalliselle medialle ja sosiaalisen median mielipidevaikuttajille, ja sitä kautta ruotsalaisille kuluttajille!

Pop-up -showroomiemme tarina alkoi syyskuussa 2016, kun pilotoimme konseptimme helteisessä Kööpenhaminassa. Pohjoismaiden valloituksemme sai jatkoa helmikuussa 2017, tällä kertaa Tukholmassa.

Sugarin vastuullinen showroom toimi legendaarisen PR-toimisto Modinåkerlindin tiloissa Tukholman pittoreskilla Östermalmilla, joten puitteet olivat kaikin puolin kohdillaan. Mukaamme matkusti laaja kattaus raikkaita ja kiinnostavia brändejä, pääosin Suomesta. Nord-T:n omaleimaiset teesekoitukset sekä Goodion herkulliset raakasuklaat valloittivat mediaväen sydämet heti kättelyssä. Yosan kauravälipalat, SunSpeltin kuitulisät ja lakut sekä Berryfectin raikkaat marjajauheet inspiroivat ruokatoimittajia kokeilemaan niitä omassa reseptiikassaan. Ihastusta herättivät myös Lumin kauniit kasvivärjätyt laukut, Mifukon monikäyttöiset kiondokorit, 1kertaa2:n graafiset sisustustuotteet, Hakolan skandinaavisen selkeät huonekalut sekä Osmian tuoksuvat saippuat ja kynttilät. Suomessa mainetta niittäneet Tabitha James Kraanin luksuslaatuiset hiustuotteet ja Mossan marjoista ammentavat ihonhoitosarjat päätyivät testattavaksi kymmenien mediavaikuttajien kauneusrutiineihin.

Luomuruoan kulutuksessa Ruotsalaiset ovat harppauksen edellä Suomea, mutta sentään jossain olemme kunnostautuneet naapuria paremmin. Luonnonkosmetiikka on löytänyt sijansa suomalaiskuluttajien kylppärikaapeissa alati kasvavaan tahtiin (kurkkaa luomukaapilla -sarjastamme inspiroivien naisten vinkit!). Ruotsalaismedia kuuntelikin kiinnostuneena, kun kerroimme luonnollisista kosmetiikkatuotteistamme, jotka ovat paitsi ympäristöystävällisiä mutta voittavat usein tehollaan ja toimivuudellaan synteettiset verrokkinsa. Tuotteet vietiin lopulta käsistä ja niitä hankittiin Östermalmin showroomiimme lisää sitä mukaa kun mielipidevaikuttajia vieraili.

Showroomin kruunasi pressitilaisuus, johon Happy Health-blogin Natalie Yonan suunnitteli ja valmisti herkullisen vegaaniaamiaisen asiakkaidemme tuotteita hyödyntäen. Sugarin strategi Sylvia Sene vangitsi toimittajien huomion katsauksellaan vastuullisten brändien tilasta Pohjoismaissa sekä esitteli tulevat trendit alalla. Tilaisuuteen saapui yli 20 toimittajaa johtavista ruotsalaisista medioista, joten voimme sanoa, että tapahtuma oli menestys! Vierailijoiden määrästä ja positiivisesta kiinnostuksesta päätellen olemme varmoja, että aidosti vastuullisille ja toimiville vaihtoehdoille on kysyntää jatkossa enemmän. Näistä tuotteista ja ideoista me Sugarillakin inspiroidumme!

Mahtava Arttu Mustonen Mustarttu -blogista oli mukana menossa taltioimassa tunnelmia pressipäivän aikana Östermalmin sykkeessä. Tsekkaa videolta, mitä kulissien takan mediapäivässä tapahtui!

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.