Kategoriassa Ruoka

Herkullinen flunssankarkoittaja: Kurkuma Latte

”Golden milk” eli kurkumajuoma on lämmittävä ja terveysvaikutteinen juoma, jonka avulla pidät flunssan loitolla. Saat kurkuman terveysvaikutteista eniten irti kun käytät sen kanssa mustapippuria; se auttaa kurkuman vaikuttavinta ainetta, kurkumiinia, imeytymään paremmin. Kurkumaa on käytetty luonnollisena kipu- ja tulehduslääkkeenä vuosisatojen ajan.

Sonnentorin Vanilja ja Inkivääri Kurkuma Latte -sekoitukset ovat 100% luomua ja kummassakin on kurkuman lisäksi myös mustapippuria. Herkullisista sekoituksista löytyy purkista riippuen myös Ceylon-kanelia, muskottipähkinää, sahramia, kardemummaa, kaakaota, inkivääriä ja lakritsanjuurta.

KURKUMALATTE GOLDEN MILK

Kurkuma Lattea voi nauttia kahdella tapaa, niistä perinteisempi tässä:

Golden milk – Kurkumalatte ayurvedan tavoin 

Valmista ensin kurkumatahna. Sekoita ruokalusikallinen Kurkuma Lattea ja 0,3 dl vettä kattilassa ja sekoita kunnes seoksesta tulee paksua tahnaa. Tahna säilyy reilun viikon jääkaapissa.

Lisää teelusikallinen kurkumatahnaa ja teelusikallinen kookosöljyä 2 dl kasvimaitoa (mantelimaito sopii tähän erityisen hyvin). Kuumenna keskilämmöllä ja hauduta muutama minuutti. Mausta makusi mukaan hunajalla.

Nautiskele herkullinen flunssankarkoitusjuoma ja varo sotkemasta vaaleita vaatteita; kurkuma on myös erinomainen väriaine. 😉

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.