Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Kylmiin talvi-iltoihin: 3 x lohtutv

Hyvä tv-sarja lohduttaa kuin pehmeä peitto. Kuvitteellisiin vaaleanpunaisiin maailmoihin haluaa sukeltaa kaikki tuotantokaudet putkeen. Kokosimme suosikkimme, olkaa hyvät!

Gilmoren tytöt (Netflix)
Kuvitteellinen Stars Hollowin hieman pimahtanut pikkukaupunki, lukemattomia motteja kahvia, Luke’s Dinerin hampurilaiset & donitsit sekä Woody Alleninkin (melkein) hiljaiseksi saavat nopeaakin nopeampitempoiset repliikit: Gilmoren tytöt on tv-annos joka räiskyy ja paukkuu yksityiskohtia. Monimutkaisista ja alati muuttuvista – mutta aina loppujen lopuksi niin sydämellisistä – pari-, perhe-, ja ystävyyssuhdekiemuroista puhumattakaan. Sarja sopii täydellisesti 2000-luvun alun nostalgiseen fiilistelyyn sekä pitkiin sunnuntaipäiviin. Huom! Gilmoren tytöt palaavat 25.11 Netflixiin minisarjana!

Insecure (HBO Nordic)
HBO:n Insecure on kuvaus nykyaikaisesta urbaanista naiseudesta kahden afroamerikkalaisen naisen perspektiivistä. Insecuren päähenkilö Issa on sosiaalityöntekijä, joka painiskelee sarjan nimen mukaisesti epämukavuuden ja epäitsevarmuuden kanssa: jättääkö vai eikö jättää poikaystävä? Mitä hän haluaa rakkaudelta? Entä elämältään?

Erityisen hauskoja ovat Issan ja hänen bestiksen Mollyn väliset räävittömät keskustelut rakkauselämästä – heidän sekoiluilleen hekottaa helposti ääneen. Plussapisteet myös sarjan soundtrackille, jota on ollut mukana luomassa Solange (kukas muukaan…).

Greyn anatomia (Liv keskiviikkoisin & ViaPlay)
Greyn anatomia on sarja jonka pariin voi palata aina kun kaipaa tuttuja ja turvallisia roolihahmoja ja ihmissuhdekuvioita. Sairaalaympäristöön sijoittuvat tapahtumat sisältävät sopivissa määrin draamaa ja lohtua samalla kun työlleen omistautuneet kirurgit kamppailevat oman elämänsä kiemuroissa. Vanhemmat jaksot sopivat katsottavaksi sateisena iltana vilttiin kääriytyneenä silloin, kun haluat samaistua Meredithin synkkään mutta toiveikkaasen sielunmaailmaan. Nenälinapaketti kannattaa napata viereen, sillä puhdistavat itkut on taattu. Sarjan uusimmat jaksot nähtävissä Livillä.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.