Sugar loves mamas

Lempeää
hyvinvointia
aamusta
iltaan

| |

Itsensä hoitaminen ja hemmottelu lisää positiivisia ajatuksia ja edistää lempeää suhtautumista uuteen elämänvaiheeseen niin raskausaikana kuin vauva- ja pikkulapsiarjessa. Pienillä, omaa hyvinvointia tukevilla teoilla on suuri merkitys. Hetki itselle aamuin, illoin tai keskellä päivää riittää usein rentouttamaan, kunhan hiljennyt kuuntelemaan mielen ja kehon toiveita ja viestejä. 

Tutustu Bohemian Mood ja Bohemian Mama -verkkokurssin luojan, itsekin tuoreen äidin,  Jonna Monolan lempeisiin vinkkeihin, joiden avulla luot aamuun, päivään tai iltaan itsellesi ihanan hemmotteluhetken.

Aamu

Aamu ohjaa energian koko päivään, aloita siis päiväsi omalla hetkellä, jolloin keskityt voimauttavaan hengitykseen ja lempeään heräilyyn. Nauti aamiainen rauhassa, viipyile aamiaispöydässä lämpimän teekupin äärellä ja aloita päiväsi rentoutuneena ja hyvin ravittuna. Aurinkonvoima villiviherjauhe ja Nokkostipat tukevat luonnollisesti vastustuskykyä ja kohottavat vireystilaa. Tuotteita on turvallista käyttää raskauden ja imetyksen aikana.

Päivä

Ota hetki itsellesi kesken päivän kiireiden. Muutama Tyyneyden tippa vesilasissa rauhoittaa hermostoa päivän kiireiden keskellä. Pysähdy hengittämään rauhallisesti ja tunne kuinka stressi helpottaa jokaisella uloshengityksellä. Päivärituaali vie sinut pienen rentoutumisharjoituksen pariin, joka johdattaa mielen kohoamaan kohti taivasta, kuin aurinkoon kurotteleva kukkanen.

Ilta

Lämmin jalkakylpy rentouttaa ja virkistää raskauden painamia jalkoja, mutta myös rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Ravitse ihoasi kylvyn jälkeen vartaloöljyllä tai sipaise jalkapohjiin laventelisalvaa, joka rentouttaa ennen nukkumaanmenoa. Salvan sisältämä laventelin eteerinen öljy rauhoittaa, rentouttaa, tukee unen tuloa ja hoitaa ärtynyttä ihoa. Jalkakylvyn aikana voit nauttia kupin rauhoittavaa teetä ja ottaa aikaa vain itsellesi.

Helli myös kasvoja lempeällä puhdistuksella ja ravitsevalla kasvovoiteella. Kun sinulla on aikaa, kuorinta ja naamio hellivät ja tehohoitavat kasvojen ihoa ja tekevät ihosta kuulaan. Kiitä päivästä ja päätä iltarituaalisi sipaisemalla Iltaöljyä ranteisiin ja nuuhkaise syvään.

Kauniita unia, ihana!


Jonnan joogaan ja meditaatioihin pääset hänen äitiyslomansa ajan tutustumaan Bohemian Mood ja Bohemian Mama -verkkokursseilla. Kurssien sisältöön voit tutustua tarkemmin myös täällä.