Magic x Sugar
Kategoriassa Parasta juuri nyt

Magic Mannila x Sugar -sarja alkaa!

Heippa self-help -kirjat! Löydä elämänviisautesi vastedes täältä.

Parhaat asiat ja oivallukset ovat niitä, joihin voi samaistua. Taika a.k.a Magic Mannilan maagisesta kynästä syntyivät Sugar-tytöt, jotka seikkailevat tässä sarjassa kuukausittain. Sankarittaremme pohdiskelevat elämän isoja ja pieniä asioita rennolla otteella, ja joskus (luomu)skumppalasi kädessä. Odotettavissa on viisauksia, tyhmyyksiä, kysymyksiä, vastauksia ja ihanaa elämää. Kuvaamme keksittyjä ja vähemmän keksittyjä tilanteita, joihin toivottavasti samaistut – ainakin välillä!

Kysyimme vielä Taikalta muutaman kysymyksen avaamaan konseptia.

Hello Magic! Ihanaa, että teet meille kuvituksia. Miten hahmot syntyivät, miksi heitä tarvitaan?

Jo antiikin kreikkalaiset olisivat tarvinneet Sugar-tyttöjä selittämään heille auki elämisen taitoja. Sugar Girl Gang on ryhmä rohkeita ja inspiroivia tyttöjä, joiden seurassa ei koskaan ole tylsää. Piirtämäni tytöt ovat oikeita ihmisiä, joita tunnen, ihailen ja tiedän ja joita ilman maailma ei olisi tarpeeksi viisas ja hauska paikka.

Mistä aiot hankkia inspiraatiosi Sugar-tyttöjen seikkailuihin?

Aion kuunnella ja salakuunnella älykkäitä ja ihania ystäviäni entistä paremmin, lukea paljon ja katsoa noin miljoona elokuvaa.

Jos Sugar-tytöt saisivat oman tv-sarjansa, mitä se käsittelisi?

Rakkautta, kauneutta ja anarkiaa ja sitä saako kämppiksen suklaamunanjämät syödä kysymättä jos kämppis vahingossa on jättänyt ne aurinkoon sulamaan.

Ketkä ovat Sugar-tyttöjen esikuvia, fiktiivisiä tai oikeita?

Tässä kuussa: Princess Nokia, Koko Hubara, Buffy the Vampire Slayer, Gloria Steinem ja Pamela Andersson.

Mikä on paras juttu tällä hetkellä?

Fleabag-niminen tv-sarja, Aura Nurmen Villieläimiä-runokirja ja se, että broccoliineja (parsan ja broccolin lovechild) vihdoin löytyy lähikauppojen perusvalikoimasta.

Pakko vielä kysyä: mistä mustamekkoisen tytön laukku roikkuu?  

Hyvä, että kysytte. Vastaan tähän diplomaattiesti biisillä.

<3

– Sugarit & Magic 

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.