Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Magic x Sugar part 3 – nainen, kehitä osaamistasi (ilmaiseksi)!

Kannustavia ajatuksia, inspiraatiota ja tarinoita naisilta naisille. Kyllä, sinäkin voit osallistua sellaiseen!

Ellet jo tiennyt sitä, niin Sugarin koko henkilökunta koostuu naisista – ja kunnianhimoisista sellaisista. Siksi meille on erityisen tärkeää inspiroida muitakin olemaan pelottomia, ja inspiroitua siinä samassa muista rautaisista naisista. Ompeluseura, ja sen alaiset ryhmät Facebookissa lienevät tuttuja monelle, mutta missä kaikkialla muualla voi kehittää osaamistaan ja löytää samoista asioista innostuvia kanssasieluja?

Howtomo

Howtomo on kuuden supernaisen perustama verkosto, jossa osaavat naiset kouluttavat toinen toisiaan. Ilmaisten workshoppien tarkoitus on ainoastaan uuden oppiminen ja verkostojen luominen. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan: toinen voi kertoa siitä, miten palkkaneuvotteluihin kannattaa valmistautua ja toinen puolestaan siitä, miten tekoäly tulee vaikuttamaan työmarkkinoihin. Ole nopea, monet luennot täyttyvät minuuteissa! Täältä pääset katsomaan koulutuskalenteria.

Ladies, Wine and Design Helsinki

Ladies, Wine and Designin fokus on nimensä mukaisesti designissa ja luovissa aloissa. New Yorkista lähtenyt keskustelu- ja oppimiskonsepti on samankaltainen kuin Howtomolla, vielä kera viinilasillisen. Toiminta Helsingissä on alkanut vasta hiljattain, mutta luentoja ovat ehtineet pitämään jo mm. Ivana Helsingin Pirjo Suhonen sekä suunnittelija Päivi Topinoja-Aranko.

Mitä tulee fabulous Sugar -tyttöihimme, Taikan inspiraatio tämän kuun kuvan takana oli PastoriPiken Aito G -biisi. He varmaan tarkoittivat, että aito Girlboss?

Ps. Girlbosseista puheen ollen: naisyrittäjiä voi tukea myös maailmanlaajuisesti. Naisten Pankilta on pitkään toivottu sitä, että työtä voisi tukea ostamalla kehitysmaiden yrittäjänaisten itse luomia tuotteita. Nyt niitä on vihdoin saatavilla, suoraan Nepalista – ja ne ovat todella kivoja! Dohara-tuotteiden tuotto menee kokonaan juuri sinne minne pitääkin, eli tekijöilleen.

Kurkkaa Nest Factoryn myymät Dohara-tuotteet täältä.

<3 Sugar girls

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.