Kategoriassa Helsinki-vinkit \\ Kulttuuri

Menovinkit: Helsinki Design Week 11.9 asti

Helsinki Design Week tuo muotoilun, sisustuksen ja arkkitehtuurin kiinnostavimmat trendit ympäri kaupunkia erilaisten tapahtumien muodossa. Jos tapahtumatarjonta saa pääsi pyörälle, katsasta ainakin nämä Sugarin suosittelemat tärpit!

Torikorttelit1

PechaKucha Night 8.9

Torikortteleiden sisäpihalla järjestettävässä avoimessa puhetilaisuudessa lavalle kiipeävät eri alojen inspiroivat osaajat. Alunperin tokiolaisen arkkitehtitoimiston lanseeraamassa konseptissa ideana on se, että puhujat saavat kertoa teemastaan vain kahdenkymmenen kuvan avulla ja kaksikymmentä sekuntia jokaista kuvaa kohden. Torstaina vietetään PechaKucha Helsingin kymmenvuotisjuhlia ja ideoistaan saapuvat kertomaan muun muassa kaupunkikulttuurista kiinnostunut lontoolainen muotoilija Luca Picardi, teknologian ja taiteen rajoja taivuttava Gorka Cortazar sekä käsityöläinen ja aktivisti Sarah Corbett.

Lisätietoa täältä.

loyly-helsinki-architecture

Open House Helsinki 9.-11.9

Open House Helsinki avaa ovia mielenkiintoisiin sisätiloihin ja arkkitehtuurikohteisiin ympäri Helsinkiä. Suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden vetämillä ilmaisilla kierroksilla pääsee tänä vuonna vierailemaan esimerkiksi Kallion kadonneissa elokuvateattereissa, design-sauna Löylyssä tai keskustan kiinnostavimmissa uusissa arkkitehtuurikohteissa Arkkitehtuurimuseon johtaja Juulia Kausteen ohjaamalla kävelyllä.

Lisätietoa ja aikataulut täältä.

download

Habitare 7.-11.9

Suomen suurin design-, sisustus- ja huonekalutapahtuma Helsingin Messukeskuksessa pursuaa ideoita ja inspiraatiota. Messualueen tarjonnasta Sugaria kiinnostaa erityisesti trendianalyytikko Susanna Björklundin kokoama Signals-näyttely, joka vainuaa muotoilun tulevia trendejä sekä Plastic Livingroom, joka tutkii mahdollisuuksia muovijätteen hyödyntämiseen muotoilussa.

Lisätietoa ja aikataulut täältä.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.