Kategoriassa Kulttuuri

Menovinkit: Taiteiden Yö torstaina 25.8.

Taiteiden Yö tuo Helsinkiin useita mielenkiintoisia tapahtumia, jotka tarjoavat katseltavaa, maisteltavaa ja kuunneltavaa. Sugar suosittelee jokaista piipahtamaan ainakin seuraavissa tapahtumissa:

13350517_1138714682817251_3488778704000846909_o

Uusia suomalaisia lyhytelokuvia

Joko olet lyhytelokuvien ystävä tai et ole vielä uppoutunut niiden kiehtovaan maailmaan ja kerrontaan, Taiteiden Yönä on mahdollisuus tutustua suomalaisten lyhytelokuvien parhaimmistoon. Näytöksessä nähdään elokuvia kuudelta eri ohjaajalta: Anni Oja, Kaika Astikainen, Joonas Rutanen, Pia Andell, Teemu Nikki ja Virpi Suutari. Ilmaisia näytöksiä järjestetään kolme Katajannokalla Kino K-13 -elokuvateatterissa. Menoon saa osallistua myös kesken elokuvien – mikäli tilaa on jäljellä.

Elokuvat klo 18, 20 & 22, SES Auditorio Kino K-13 -elokuvateatteri, Kanavakatu 12

Meren Elämät

Jos jäit janoamaan lisää nähtyäsi Choi Jeong Hwanin Happy Together -näyttelyn Kiasmassa, Taiteiden Yönä pääset nauttimaan taiteilijan uudesta teoksesta. Korealaistaiteilija rakentaa Senaatintorille kierrätetyistä muovipusseista suuren installaation, jota värittää Ville Kabressun luoma meriaiheinen äänimaisema. Taiteilijalle tuttuun tapaan Meren Elämät -installaatio kiinnittää huomion merten suojeluun ja kutsuu ihmiset kävelemään suuren teoksen lomaan.

Installaatio on koettavissa Senaatintorilla 25.–28.8.

TY_633_593

Salainen puutarha

Salainen puutarha Hietalahden kauppahallin takana, Kaartin lasaretin sisäpihalla, kokoaa yhteen ruokakojuja, naurua, esityksiä ja musiikkia. Tapahtuma on suunnattu koko perheelle, ja fiilisteltävää riittääkin iltapäivästä aina puoleen yöhön asti. Tapahtuman aikatauluun ja esiintyjiin voi tutustua tarkemmin Salaisen puutarhan Facebook-sivuilla. Varaudu yllätyksiin ja salaisuuksiin, sillä ainakin Puurola lupasi salaisia spessutuorepuuroja.

Salainen Puutarha klo 16-23.30, Kalevankatu 48

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.