Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar suosittelee

Mitä lupaat vuodelle 2017?

Vuosi 2017, täältä tullaan! Kasper Strömman, Ina Mikkola, Tuulia Talvio ja muut inspiroivat tyypit paljastivat Sugarille uudenvuodenlupauksensa.

Ina Mikkola
Toimittaja

”Löysin kartalta saaren, jonka olemassaoloon en ollut kiinnittänyt aiemmin huomiota. Saaren luonto näytti kuvien perusteella taianomaiselta. Sinne vaikuttaisi kuitenkin olevan haastava matkustaa.

Tästä löydöstä seurasi pari tavoitetta. Aion selvittää, miten saarelle pääsee ja todellakin aion matkustaa sinne. Aion myös tutkailla maailmankarttaa tarkemmin ja löytää lisää kolkkia, jotka eivät ole entuudestaan tuttuja. Vaikka välillä tuntuu, että on perillä suunnilleen erilaisista matkakohteista, ihan vain lyhyelläkin kartan vilkaisulla tajuaa, kuinka paljon tuntematonta ja kiehtovaa koko maapallo kätkee sisälleen. Sitten kun maanpäällisten kohteiden lisäksi mukaan laskee vielä merenalaisen maailman, ollaan aivan eri sfääreissä. Olen laitesukeltanut vain kerran ja rakastuin siihen. Toisen kerran aika voisi olla ensi vuonna.

Matkustelun parhaita puolia on maailmankuvan ja ihmiskuvan laajentuminen. Se auttaa minua elämäni tärkeimmässä lupauksessa: kehittyä jatkuvasti paremmaksi ihmisiksi itselleni ja muille.

Meri Mort
Joogaohjaaja ja kuvittaja

”Vuonna 2017 tahdon kuunnella sieluni suunnitelmaa ja toimia intuition opastamana. Haluan olla avoin ja oppia ymmärtämään laajemmin maailmasta. Aion kirjoittaa kirjani loppuun ja toteuttaa muita pitkäaikaisia luomiseen liittyviä haaveita. Herään jokaiseen päivään kiitollisena, nauran, nautin elämästä ja tanssin mahdollisimman paljon!

Sasu Laukkonen
Chef & Sommelier, keittiömestari

”En tee uudenvuodenlupauksia, sillä ne on liian helppoja purkaa nykyaikana. Ensi vuonna aion kuitenkin fokusoida energiaa ja aikaa Suomen nostamiseen joka paikassa. 100 vuotta itsenäisyyttä on mielestäni jo jotain tiedottamisen arvoista maailmalla.”

Tuulia Talvio
Bloggaaja ja kirjoittaja

”Uudenvuodenlupaukset on mielestäni hauska juttu, mutta en ota niitä mitenkään kovin vakavasti. Yleensä mietin vuoden lopussa muutamia asioita, joita haluaisin tavoitella tulevana vuonna tai jotka voisivat tuoda lisää iloa elämään. Ensi vuonna pyrin pitämään parempaa huolta laadukkaasta unesta sekä rentoutumisesta, sillä ne ovat oman hyvinvointini kulmakivet. Lisäksi haluan opetella leipomaan juureen tehtyä gluteenitonta leipää sekä uskaltaa ajatella laatikon ulkopuolelle, eli tehdä asioita, jotka pelottavat. Pelottavista jutuista kun monesti tulee lopulta niitä ihan parhaita juttuja.”

Kasper Strömman
Bloggaaja ja graafikko

”Ensi vuonna aion katsoa enemmän televisiota. Televisiolla tarkoitan tietenkin lähinnä jotain streamaavia ohjelmia. Ne sanovat että nyt eletään television kulta-aikaa, ja todellakin tuntuu, että joka viikko tulee joku uusi Netflix-sarja mitä pitäisi katsoa. Ehkä ensi vuonna voisin organisoida elämäni niin, että se olisi mahdollista.

Aion myös tehdä enemmän töitä ja nähdä perhettäni vähemmän. Viimeisen vuoden aikana olen ollut paljon kotona 1-vuotiaan lapsemme kanssa, mutta nyt näyttäisi siltä että hän pääsee keväällä päiväkotiin. Se tarkoittaa että jää vihdoin aikaa tehdä jotain hommia kunnolla eikä rynnätä paikasta toiseen.

Lupaan olla juoksematta maratonia. En halua taas olla yksi niistä ihmisistä joka juoksee maratonin. Eikö kukaan muka tajua miten aikaavievää se on? Ei, joku kohtuus nyt siinä että tuhlaa elämänsä hölkkäilemässä jossain pimeässä metsässä. Why jog when you can blog, niin kuin tapaan sanoa.

Aion vihdoinkin unohtaa saksan kielen kokonaan. Olen vuosikaupalla aktiivisesti ollut käyttämättä sitä, mutta aina kun käy Berliinissä sanat tulevat kuin väkisin takaisin ja joudun ymmärtäämään vähintään luetun tekstin. Nyt on korkea aika puristaa saksan kieli pieneksi tiiviksi mytyksi vatsanpohjalle ja unohtaa se lopullisesti.”

Eino Nurmisto
Bloggaaja

”Vuosi 2017 on osaltani vielä täysin avoinna enkä tiedä käytännössä yhtään, mitä tulee tapahtumaan. Ensi vuonna aion kuitenkin panostaa siihen, että vuosi täyttyy hyvistä asioista ja opetella huomaamaan ja muistamaan juuri ne hyvät jutut, huonojen sijaan. Konkreettisemmalla tasolla odotan ensi vuodelta siistejä uusia tyyppejä ja aiempaa eeppisempiä paljetti-asuja.”

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.