Kategoriassa Kauneus ja hyvinvointi \\ Vastuullinen elämä

Mökkeilijän survival kit

Kukapa ei haaveilisi karata mökille puhdistamaan ja kehoa mieltä. Luonnonrauha, hyvä ruoka ja some-detox tulevat ensimmäisinä mieleen, mutta rentouttava mökkikokemus vahvistuu entisestään, kun lomakosmetiikka on luonnollista. Pakkausten pieni kätevä koko ja tuotteiden monikäyttöisyys on ekstraa niille, jotka kuljettavat aina kosmetiikan kotoa mökille. Sugar kokosi mökkiläisille survival kitin, jonka herkulliset tuotteet saavat ajatukset karkaamaan arjessakin mökille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flow Kosmetiikka Shampoopala Brunette

Tuote ei värjää hiuksia, mutta palashampoon sisältämät rosmariini, indigo ja musta tee syventävät erityisesti tummien ja ruskeiden hiusten väriä, samalla hoitaen ja antaen kiiltoa hiuksille. Flowlta löytyy shampoot myös punahiuksisille ja blondeille. Saippuapohjainen shampoopala on täysin ekologinen, se on tehty luomu kasviöljyistä, – yrteistä ja- eteerisistä öljyistä. Flow Kosmetiikan shampoopalat ovat täydellistä mökkikosmetiikkaa, koska ne eivät jätä muovipulloa jätteeksi, vaan pahvipakkauksen voi kierrättää tai käyttää saunan lämmittämiseen.

Dr. Bronner’s Liquid Soap Baby-Mild

Jos mökille pitäisi valita vain yksi kosmetiikkatuote, se olisi ehdottomasti tämä. Hajustamaton Dr. Bronner’sin saippua, joka sopii 18 eri käyttötarkoitukseen aina kasvojen ja hampaiden puhdistuksesta auton pesuun. Saippuan luomulaatuiset kookos-, oliivi-, jojoba- ja hamppuöljyt sekä eteeriset öljyt puhdistavat tehokkaasti ja jättävät ihon puhtaaksi ja pehmeäksi.

Mádara Exfoliating Oil-to-milk Scrub

Aprikoosin ja kauran öljymolekyylit sitovat lian ja epäpuhtaudet kasvoilta poistamatta ihon luonnollista kosteutta. Öljypohjainen kuorintavoide muuntuu pehmeäksi vaahdoksi, joka puhdistaa, pehmittää ja uudistaa ihoa hellävaraisesti. Luonnollista ja ylellistä mökkikosmetiikkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nordic Health DLux Vahva -vitamiinisuihke

Kevyesti matkassa kulkeva suihkutettava D3-vitamiini imeytyy välittömästi suun limakalvoilta. Tällöin tuotteesta saadaan paras ja nopein hyöty. Suihke on makeutettu ksylitolilla ja se saa raikkaan makunsa luonnollisesta piparminttuöljystä.

Käyttö: Yksi suihkaus päivässä kielen alle.

Frantsila Sitronella Eteerinen Öljy

Antiseptinen sitruunalta tuoksuva eteerinen öljy kohottaa mielialaa ja rauhoittaa, ja sillä on myös päänsärkyä ja migreeniä lievittäviä vaikutuksia. Öljy toimii myös luonnollisena hyttyskarkoitteena, kun sitä levittää iholle tasaisin väliajoin.

Detria Relaxant Pihkaseerumi

Antimikrobinen pihka estää tulehduksia ja edistää haavojen paranemista. Seerumista on saatu poistettua pihkatuotteille ominaiset hartsit, jotka voivat olla pihkatuotteissa ärsyttävä ja allergisoiva ainesosa. Tuote toimii hyvin hankaumien hoitoo, halkeileviin kantapäihin, repeileviin kynsinauhoihin, hyönteistenpuremiin, rohtumiin, pieniin haavoihin ja muihin ihovaurioihin. Jo pari tippaa riittää pienen alueen hoitoon.

Dabba Koivunlehti-kukkaisvesi

100% luonnollinen koivunlehti-kukkaisvesi sopii rasvoittuvalle ja sekaiholle. Se auttaa ihoa saavuttamaan sen luonnollisen tasapainotilan ja pH-arvon sekä ennaltaehkäisee ihon epäpuhtauksia. Suihkuta kukkaisvettä kasvoille, ärtyneille ihoalueille tai kokeile saunatuoksuna.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.