Kategoriassa Kaupat ja putiikit

Kotimaista muotia kauppakeskuksesta

Syksyn saapuessa mieli kaipaa kipeästi virikkeitä selvitäkseen kaamokseen ensiaalloista. Anna suomalaisen muodin ihastuttaa ja inspiroida ja suuntaa keskustan hulinan sijaan syyskuussa kauppakeskus Itikseen!

Nordic Designers´Pop-up Shop järjestetään nyt jo toista kertaa. Tällä kertaa Pop-up Shop valtaa kauppakeskus Itiksen 2.-29.9. raikkaalla kotimaisen muodin kattauksella.

Itis-kauppakeskuksessa nähdään muun muassa Nomen Nescion klassinen, selkeälinjainen ja minimalistinen mallisto. Nomen Nescio käyttää suurimmaksi osaksi vaatteissaan laadukkaita ja käyttömukavia italialaisia materiaaleja. Vaatteet valmistetaan Virossa.
nomen nescio poola kataryna

Nomen Nescio & Poola Kataryna

Puisilla korvakoruillaan ihastuttanut Poola Katarynan tuotteita voi myös bongata Pop-up Shopista. Suunnittelija Paula Katariinalle tärkeää on tuotannon läpinäkyvyys. Hänen tuotteensa ovat saaneet vaikutteita niin modernista suomalaisesta muotoilusta  kuin slaavilaisesta koristeellisuudesta.

mori collective costoMori Collective & Costo

 

Snoukkaajakaksikko Tytti ja Jenni perustivat Mori Collectiven tajutessaan omaavansa yhtäläiset tulevaisuudenhaaveet omasta vaatemallistosta. Japaniksi metsää ja latinaksi kuolevaisuutta tarkoittavan Morin Snowflakes-mallistosta Sugaria houkuttelevat erityisesti mukavan ja lämpimän näköiset villakangastakit ja suloisen väriset collegepusakat.

Nordic Designers’ Pop-up Shopissa mukana olevat brändit yhdistelevät luksus- ja indiehenkisyyttä. Mallistojen tuotannon ekologisuus ja eettisyys nousevat myös merkittäviksi teemoiksi Nordic Desginers’ Pop-up Shopissa.


Nordic Designer’s Pop-up Shop Kauppakeskus Itiksen 1. kerroksessa (Stockmannin pää) 2.9.–29.9.2016.
Aukioloajat: ma-pe 10.00–21.00, la 10.00–19.00 ja su 12.00–18.00

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.