Kategoriassa Parasta juuri nyt

Welcome, syksy – parhaat biisit juuri nyt

Syksy on tunnetusti uuden musiikin aikakautta, ja parhaat biisit julkaistaan yleensä sen kynnyksellä. Tulevaan neljään viikkoon mahtuu ainakin kaksi odotettua uutuuslevyä.

Dev Hynesin Blood Orange -projektin neljäs levy Negro Swan ilmestyy tällä viikolla! Sen ensimmäinen single Jewelry alkaa upean kirjailijan ja trans-aktivistin Janet Mockin monologilla, ja se on ihana! Biisi on todella tunnelmallinen, täydellinen raikkaaseen syysilmaan.

Toinen pian ilmestyvä levy josta olemme innoissamme on ruotsalaisen superduon Say Lou Loun kolmas albumi Immortelle, jota joudutaan tosin odottamaan vielä kuukauden päivät. Ensimmäinen single Golden Child on kuitenkin jo ulkona, and we like it.

Laita kuulokkeet korville, astu raikkaaseen syysilmaan ja ihmettele uuden vuodenajan saapumista. Otetaan se lämmöllä vastaan, koskaan ei tiedä mitä se lupailee!

Sugarin elokuun soittolista löytyy täältä <3.

 

 

Kuvat: Say Loulou ja Dev Hynes

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Tyypit joita ihailemme

    Tyypit, joita ihailemme: Natalia Kallio

    Natalia Kallio on ihmisoikeusaktivisti, kirjailija ja runoilija, jonka tärkeää työtä ihailemme Sugarilla. Hän toimii myös kouluttajana kansainvälisissä ihmisoikeusorganisaatioissa ja nuorisojärjestöissä. Natalian esikoisromaani kuvaa sukupolvien yli jatkuvaa huono-osaisuuden ketjua ja kipeitä ihmissuhteita.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.