Kategoriassa Parasta juuri nyt

Welcome, syksy – parhaat biisit juuri nyt

Syksy on tunnetusti uuden musiikin aikakautta, ja parhaat biisit julkaistaan yleensä sen kynnyksellä. Tulevaan neljään viikkoon mahtuu ainakin kaksi odotettua uutuuslevyä.

Dev Hynesin Blood Orange -projektin neljäs levy Negro Swan ilmestyy tällä viikolla! Sen ensimmäinen single Jewelry alkaa upean kirjailijan ja trans-aktivistin Janet Mockin monologilla, ja se on ihana! Biisi on todella tunnelmallinen, täydellinen raikkaaseen syysilmaan.

Toinen pian ilmestyvä levy josta olemme innoissamme on ruotsalaisen superduon Say Lou Loun kolmas albumi Immortelle, jota joudutaan tosin odottamaan vielä kuukauden päivät. Ensimmäinen single Golden Child on kuitenkin jo ulkona, and we like it.

Laita kuulokkeet korville, astu raikkaaseen syysilmaan ja ihmettele uuden vuodenajan saapumista. Otetaan se lämmöllä vastaan, koskaan ei tiedä mitä se lupailee!

Sugarin elokuun soittolista löytyy täältä <3.

 

 

Kuvat: Say Loulou ja Dev Hynes

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.