Kategoriassa Parasta juuri nyt

Welcome, syksy – parhaat biisit juuri nyt

Syksy on tunnetusti uuden musiikin aikakautta, ja parhaat biisit julkaistaan yleensä sen kynnyksellä. Tulevaan neljään viikkoon mahtuu ainakin kaksi odotettua uutuuslevyä.

Dev Hynesin Blood Orange -projektin neljäs levy Negro Swan ilmestyy tällä viikolla! Sen ensimmäinen single Jewelry alkaa upean kirjailijan ja trans-aktivistin Janet Mockin monologilla, ja se on ihana! Biisi on todella tunnelmallinen, täydellinen raikkaaseen syysilmaan.

Toinen pian ilmestyvä levy josta olemme innoissamme on ruotsalaisen superduon Say Lou Loun kolmas albumi Immortelle, jota joudutaan tosin odottamaan vielä kuukauden päivät. Ensimmäinen single Golden Child on kuitenkin jo ulkona, and we like it.

Laita kuulokkeet korville, astu raikkaaseen syysilmaan ja ihmettele uuden vuodenajan saapumista. Otetaan se lämmöllä vastaan, koskaan ei tiedä mitä se lupailee!

Sugarin elokuun soittolista löytyy täältä <3.

 

 

Kuvat: Say Loulou ja Dev Hynes

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.