Kategoriassa Parasta juuri nyt

Parhaat biisit juuri nyt

Kuuntele biisit täältä (Spotify)!

Ida:
”Mulla on nyt meneillään en löydä mitään uutta kuunneltavaa -kausi, joka on jatkunut monta viikkoa, outoa! Viime aikojen soitetuin biisi on Ruger Hauerin jäähyväisbiisi Koomaan. Rakastan Iisan suloista ääntä yhdistettynä Ruger Hauerin rosoiseen meininkiin. Tätä ei varmaan saisi sanoa ääneen, mutta koska on ihan ok olla epäkool, niin tunnustan: löysin Ruger Hauerin Iisan kautta.”

Essi:
”Innostun välillä jostain biisistä niin, että kuuntelen sen aivan loppuun. Viime aikoina mitään ei ole tullut kuunneltua todella paljon, mutta Anna Järvisen suomeksi sanoitettu Annan. En Anna. -levy kuulunut korvanapeista kenties muita useammin. Pidän Annan herkkyydestä, mutta letkeämpi Ostosten joukosta on silti valikoitunut näistä lempparikseni!”

Karita:
”Onko mitään smoothimpaa kuin PARTYNEXTDOOR? Olen parantuman R’n’B-fiilistelijä ja juuri nyt sydäntäni sulattaa tämän kultakurkun ”Come and See me” -biisi. Ja jos luulit, että tästä paremmaksi biisi ei voi muttua, niin menihän se Drake vielä feattaamaan tämän, uusi versio löytyy mm. Spotifysta. Pure love!”

Sylvia:
”Everything But The Girlin Night and Day tuuduttaa tyyneydellään. Biisin alkuperäistä versiota lauloi jo Ella Fitzgerald aikanaan! Tracey Thornin lempeä ääni toimii aamuisin erityisen hyvin. Muutenkin 80-luvun helmet kiinnostavat tällä hetkellä.”

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.