Kategoriassa Kauneus ja hyvinvointi

Skin stories: Dr. Hauschka

Skin stories on Sugar Helsingin ihonhoitoon ja luonnonkosmetiikkaan keskittyvä juttusarja, jossa testaamme ja esittelemme kokonaisvaltaista lempeää hyvinvointia tukevia brändejä.

Yhteistyössä Dr. Hauschkan ja Ihohoitola Lupauksen kanssa. 

Yhteistyössä Lupauksen ja Dr. Hauschkan kanssa etsittiin keinoja ulkoilman, rosaceaan taipuvan, ohuen, kipeästi kosteutusta kaipaavan ihon hoitoon ja parempaan suojaamiseen ulkoisista rasitteista. Sugarilaisista Ihohoitola Lupauksen hoitoja ja Dr. Hauschkan tuotteita pääsi testaamaan Noora. Yhteistyö sisälsi kolme hoitoa Lupauksessa ja ensimmäisen hoidon yhteydessä tehdyn konsultaation perusteella suositellut Dr. Hauschkan tuotteet.

”Luulen, että minulla on aika tavallinen, suomalainen iho. Se ei ole koskaan ollut erityisen hankala ja olen hoitanut sitä mitättömästi tai en ollenkaan. Kiinnostukseni kasvojen ihoa kohtaan alkoi kasvaa vasta kun siinä alkoi näkyä ikääntymisen merkkejä. Voin rehellisesti sanoa, etten pidä iholla näkyvistä juonteista, etenkään otsalla. Naururypyt ovat kyllä aivan ok, mutta mielestäni ihoni on ”ennenaikaisesti vanhentunut” ja katselen kateellisena ikäisteni sileämpiä ihoja. Iho tuntuu usein kuivalta ja kiristelevältä, mutta silti siihen ilmestyy näppyjä silloin tällöin. Posket helottavat usein punaisena, ehkä ne reagoivat lämpötilan vaihteluihin ja stressiinkin. Suurin toiveeni olisi, että ihon ikääntyminen pysähtyisi ja iho tasoittuisi. Toivoisin, että iho olisi niin kaunis, että sen kanssa olisi mukava kulkea ilman meikkiä.”

Nooran ihon kunnon ja hoitosuosituksen teki Ihohoitola Lupauksen Tarja, yrittäjä, CIDESCO- ja SKY-kosmetologi sekä farmaseutti. Ihonhoitomatkalle lähdettiin Tarjan suositusten mukaisesti ja hoidot Lupauksessa toteutti ihana Emilia.

Koko matkaan ja hoitojakson aikana saatuihin tuloksiin pääset tutustumaan täällä.

Haluaisitko tukea oman ihosi hyvinvointia?

Osallistu arvontaan Sugarin instagramissa: Arvonnan palkintona on kasvohoito ja konsultaatio Ihohoitola Lupauksessa ja sinulle suositellut Dr. Hauschka ihonhoitotuotteet.

Dr. Hauschkan ihonhoitotuotteet ovat ainutlaatuisia ja tehokkaita. Tarkkaan valitut biodynaamisesti viljellyt ja luomulaatuiset rohtokasvit tukevat ihon kykyä uusiutua ja hoitaa itseään. Dr. Hauschkan kaikilla tuotteilla on valvotulle luonnonkosmetiikalle myönnettävä kansainvälinen NATRUE-sertifikaatti.

Ihohoitola Lupaus on Helsingissä, Ratakadulla sijaitseva ihon holistiseen hoitoon ja hyvinvointiin keskittynyt ihohoitola. Lupauksessa hyödynnetään  farmaseuttista tuote- ja raaka-aineosaamista sekä laajaa näkökulmaa hyvinvoinnista. Lupauksessa haastetaan perinteisiä hoitotapoja ja käytetään hoidoissa vain sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita. Lupauksessa uskotaan ihon luonnolliseen kauneuteen, joka kumpuaa sisältä käsin. Ihohoitola Lupauksen hoidot ovat kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia, rentouttavia ja ylellisiä kokemuksia, joissa hoidettava on lempeissä, ammattitaitoisissa käsissä.

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.