Kategoriassa Parasta juuri nyt

Stressaako? Käänny mehiläisten puoleen

Eli minkälaisia mahdollisuuksia ravintolisävalmisteilla on hillitä stressiä.

SEKSUAALIHORMOONIEN PUUTE VIE VOIMAT

Estrogeenin ja testosteronin keskinäinen vuorovaikutus kontrolloi hormonaalista tasapainoa niin miehillä kuin naisilla. Hormonit säätelevät solujen energisyyttä. Liiallinen ja pitkään jatkunut fyysinen kuormitus kuluttaa hormoneja enemmän kuin elimistö ehtii tuottamaan. Sen seurauksena syntyy urheilijoille tuttu “ylikunto”. Vastaavanlaisesta henkisestä kuormituksesta seuraa stressi ja ”burn out”.

Normaalisti hormonivälitteinen immuunijärjestelmä suojaa kehoa tulehduksilta, mutta hormonaalinen häiriö alentaa suorituskyvyn lisäksi vastustus- ja suvunjatkamiskykyä.

Hormonaalisen toiminnan palautumiseen menee paljon aikaa, useita kuukausia tai jopa vuosia. Ensimmäinen askel palautumiseen on tahdin hidastaminen. Mitä varhaisemmin oireet tunnistaa, sitä helpommin palautuminen on saavutettavissa. Ravintolisät voivat olla oikein valittuina oiva apu palautumiseen.

MITÄ ON GELEE ROYALE?

Gelee royale -hyytelö tekee mehiläistoukasta kuningatarmehiläisen ja on sen pitkän iän salaisuus. Kun tavallinen mehiläinen elää vain kuutisen viikkoa, kuningatartoukka voi elää puolivuotiaaksi. Gelee royalen ansiosta kuningatar myös munii päivässä oman painonsa verran.

Tuoreet tutkimukset vievät gelee royalen super foodien kärkeen. Se on täynnä ravintoaineita ja hormonaalista energiaa, steroleja ja hormonaalisesti stimuloivia välittäjäaineita. Sillä on kasoittain terveysvaikutuksia. Se on ensisijainen ravintolisä antamaan voimia kaiken ikäisille ihmisille, jotka kärsivät henkisestä ja fyysisestä stressistä ja suorituspaineista.

Gelee royale sisältää monimutkaisia yhdisteitä, jotka tekevät siitä adaptogeenisen. Kuninkaallinen hyytelö ei muuta hormonaalista ikäkehitystä, vaan sen sijaan normalisoi sitä ja saa kehon toimimaan moitteettomammin kaiken ikäisillä. Se varmistaa sisäeriterauhasten normaalin toiminnan ja kehityksen, sekä parantaa oppimiskykyä ja henkisiä kykyjä vaativista tehtävistä suoriutumista.

GELEE ROYALEN TERVEYSVAIKUTUKSIA

 • Gelee royale lisää vastustuskykyä edistämällä solujen uudistumista. Rasvahapot saavat myös solut tuottamaan hyvän olon tunnetta lisääviä aineita, jotka helpottavat hormoniperäistä ahdistusta ja henkistä pahan olon tunnetta.
 • Feromonit kiihdyttävät miesten ja naisten hormonitoimintaa, minkä myötä hedelmällisyys paranee.
 • Hiukset saavat elävyyttä, sillä gelee royale sisältää ennenaikaista vanhenemista estäviä aineita, jotka lisäävät hiusnystyjen toimintaa, hiusten kasvua sekä ehkäisevät ennenaikaista hiustenlähtöä.
 • Gelee royale edistää lapsilla normaalia luuston ja kasvun kehitystä (erityisesti keskosilla) ja aktivoi kouluikäisten aivojen oppimiskykyä sekä parantaa keskittymistä.
 • Genitaalialueen ja virtsateiden tulehdusherkkyys vähenee.
 • Gelee royale parantaa vanhusten elintoimintoja estäen luukatoa, nostaen vireystilaa sekä ehkäisten seniiliyttä.
 • Gelee royale lisää veren punasolujen ja immuunisolujen määrää sekä antaa suojaa maksaa rasittavia kuona-aineita ja myrkyllisiä aineenvaihduntatuotteita vastaan.

Kiinnostuitko? Suomalainen Aboa Medica on purkittanut Gelee royalesta erinomaisen valmisteen, jonka löydät mm. täältä.


Aboa Medica on moderneja fytoterapiatuotteita valmistava Sugarin asiakas. Kysymyksiimme vastasi toimitusjohtaja, fytoterapeutti ja kouluttaja Tapani Lahti.

 • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

  5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

  Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.