Kategoriassa Parasta juuri nyt \\ Sugar Helsinki

Sugar avaa pop-up -kaupan Amsterdamiin!

Amsterdam calling!

Sugarin kansainväliset projektit saavat jatkoa Amsterdamissa, jonne avaamme viikon mittaisen vastuullisen pop-up kaupan Amsterdamiin hyödyntäen Keski-Euroopassa kovassa huudossa olevaa pohjoismaatrendiä. Toteutamme samalla kaupan brändeille parin viikon mittaisen PR-kampanjan laajemmin Hollannissa. Projekti toteutetaan yhteistyössä toisen vastuullisiin brändeihin keskittyneen PR-toimisto WGreenin kanssa.

Kauppa on auki 6.–12.11., ja sen kaunis ja avara tila sijaitsee ihmisvirroiltaan vilkkassa lokaatiossa Amsterdamin keskustassa, osoitteessa Prinsengracht 715. Saman viikon aikana pidämme kaupassa lehdistöpäivän sekä vaikuttajaillan paikalliselle medialle. Projektin tavoite on saada brändeille niin myyntiä kuin mediahuomiotakin, joka puolestaan helpottaa suuresti brändien jalkautumista hollantilaisille markkinoille.

Projektissa ovat mukana: Arela, Lumi, Melli Ecodesign, NORDIQ Nutrition, Saana ja Olli sekä Secto Design.

Ensimmäiset projektit Kööpenhaminassa ja Tukholmassa

Sugarin kansainvälistymisprojektit saivat alkunsa kun Sugarin vastuullinen konsepti vietiin Kööpenhaminaan pop-up-showroomin avulla syyskuussa 2016. Hanke sai jatkoa Tukholmassa helmikuussa 2017 onnistunein tuloksin. Molemmat projektit keskittyivät medianäkyvyyteen ja jälleenmyyjäkontaktointiin. Amsterdamissa pakettiin kuuluu ensimmäistä kertaa myös kuluttajille avoin pop-up kauppa.

Seuraa Amsterdamin seikkailujamme Sugarin Instagramissa!

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.