Kategoriassa Sugar Helsinki \\ Sugar vibe

Sugar Helsinki 10v – terveiset Saanalta 💌

Sugar Helsingin kymmenvuotis-syntymäpäivän kunniaksi tiimivetäjämme Saana kirjoitti sinulle terveiset, ihana lukijamme.

Kymmenen vuotta sitten näin Helsingin Kalliossa talon kivijalassa uuden, mielenkiintoa herättävän liikkeen. Pienen tutkimustyön jälkeen se paljastui vastuullisen PR-toimisto Sugarin liiketilaksi ja huomasin, että olin alkanut korvata kylpyhuoneen kaappien sisältöä blogisuositusten perusteella. Tuotteet olivat niiden yritysten, joita Sugar edusti – vastuullisen kivijalan päälle rakennettujen, edelläkävijäyritysten. Hiljattain perustettu, muutaman hengen PR-toimisto oli saanut median ja bloggaajat innostumaan näistä tuntemattomista brändeistä sekä niiden takana seisovista yrityksistä ja jakamaan tietoa yleisölleen. Perustamisestaan saakka Sugarin missiona onkin ollut tuoda vastuullisesti toimivia yrityksiä näkyväksi ja lisätä ihmisten ja vaikuttavien tahojen tietoisuutta ja halua kestävämpään kulutuskulttuuriin siirtymisestä. 

Arvoista lähtevä intohimo on yhdistänyt alusta asti Sugarin asiakkaita, työntekijöitä, toimittajia, vaikuttajia ja Universen lukijoita. Sama sisäinen palo tehdä arvojensa mukaista työtä on näytellyt isoa osaa Sugarin tiimin kuin yhteistyöverkoston rakentumisessa. Viisivuotisen Sugar-matkani aikana olen viimeistään ymmärtänyt, että oma energia kannattaa suunnata niihin asioihin, jotka tuottavat merkityksellisyyttä ja hyvää ympärille.

Tänä syksynä juhlimme Sugarin 10-vuotista matkaa. Kymmenessä vuodessa vastuullisuudesta on tullut elinehto, vaatimus ja lisäarvo, jota yksikään yritys ei enää voi sivuuttaa. Sugar on ollut yhdessä muiden vastuullisista arvoista ponnistavien yritysten lailla edelläkävijä. Haluammekin juhlia synttärisyksyä nostamalla esiin edelläkävijäihmisiä, jotka ovat olleet eri tavoin osa Sugarin tarinaa.  

Sugarin perusperiaate on aina ollut suunnata katse kirkkaasti kohti tulevaa, mutta nyt on aika muistella Sugarin kuplivaa ja tapahtumarikasta vuosikymmentä. Niinpä halusimme haastatella ystäväkirjan muodossa ihmisiä, jotka ovat olleet osa Sugarin tarinaa. Toivon että inspiroidutte ja innostutte näistä jutuista. Annetaan siis ääni kaikille heille, jotka ovat Sugarin tarinaa kirjoittaneet ja juhlistetaan Sugarin synttärisyksyä 2021!

x Saana Sillanpää, Head of lifestyle PR

Seuraavien viikkojen ja kuukausien ajan nostamme Sugarin ystäväkirjassa matkassamme mukana olleita ihmisiä – niin työntekijöitä, vaikuttajia, toimittajia kuin asiakkaitakin. Ystäväkirjan sisällöt toteutetaan Universessa ja Instagramissa. Toivottavasti viihdyt ystäväkirjamme sivuilla!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.