Kategoriassa Muoti \\ Sugar Helsinki

Sugar Storen suosikit kesään

Yksi Sugarin tärkeimmistä missioista on inspiroida tekemään parempia valintoja ja olla mukana muovaamassa kulutuskulttuuriamme sellaiseksi, joka vahingoittaa planeettamme ja sen ihmisiä nykyistä vähemmän. Missiomme on toiminut ohjenuorana myös Sugar Storen tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Tuotteissamme yhdistyvät laadukkaat materiaalit sekä ajattomuus ja ne on suunniteltu yhdessä Sugarin arvomaailman jakavien kotimaisten yhteistyökumppaneiden ja pienyrittäjien kanssa.

Kesän kynnyksellä haluamme muistuttaa teitä ihanista tuotteistamme ja tarjota suloisia kesävaatteita ja asusteita mukavalla alennuksella. Nappaa suosikkituotteesi heti, sillä joitain malliston helmiä on rajoitetusti saatavilla, eikä kokoja tai malleja ole tällä erää tulossa lisää.

 

 

Conscious is cool ♥ Se tarkoittaa meille sitä, että on coolimpaa välittää. Turkulaisen suunnittelijakaksikon Saanan ja Ollin suunnittelema Concious is Cool -kangaskassi on valmistettu ekologisesta ja kestävästä eurooppalaisesta hamppukankaasta. Reilun kokoinen kassi kestää hyvin painaviakin roudailuja ja materiaalina hamppu on varsinainen superkasvi: se muuttaa hiilidioksidia hapeksi tehokkaammin verrattuna moneen muuhun kasviin, sekä vaikuttaa positiivisesti maaperään parantaen sen laatua, eikä vaadi kasvaakseen synteettisiä lannoitteita tai torjunta-aineita. Kassi on ommeltu ja painettu Suomessa.

 

 

Sugarin No Fear -paidat inspiroivat kantajiaan olemaan rohkeasti ylpeitä omasta herkkyydestään. No Fear -konseptin ja logon on suunnitellut Taika Mannila, joka kertoo pelkojen voittamisesta ja tarinasta printin takana täällä. Jämäkästä puuvillatrikoosta valmistetut lyhyt- ja pitkähihaiset No Fear -paidat ovat unisex-mallisia, ja ne on toteutettu yhteistyönä R-Collectionin kanssa.

R-Collection on ollut mukana myös Sugarin nimikkopaidan ja -kangaskassin brodeerauksessa. Sugarin logolla varustettu Solar-kangaskassi on ommeltu Pure Wasten tehtaalla kierrätetystä ylijäämäpuuvillasta. Suloisen pehmeä Sweet as Sugar T-paita on puolestaan valmistettu Nokian Neulomossa. T-paita on luomupuuvillaa ja pituudeltaan tavanomaista lyhyempi, joten se sopii täydellisesti erityisesti korkeavyötäröisten alaosien kanssa.

 

 

Sugar x Raaka Rå -kynttilöiden lempeä tuoksu on peräisin eteerisistä öljyistä ja ne sopivat usein niillekin, joille perinteiset tuoksukynttilät ovat liian voimakkaita. Kyseessä ei ole mikä tahansa kynttilä, vaan suunnittelussa on hyödynnetty zero waste -ajattelua – Raaka Rå:n Leena Kouhian käsin valmistama keraaminen kuppi muuntautuu vaikkapa aamiaiskulhoksi, kun kynttilä on palanut loppuun. Kauniit kupit ovat ahkerassa käytössä myös Sugarin keittiössä! Soijavahasta ja kookosöljystä valmistetun kynttilän on valanut Osmia.

Matilda loves Sugar -korumalliston Helsingissä valmistettujen korujen takana on ihana korusuunnittelija Matilda Mannström. Matilda hyödyntää koruissaan kierrätysmateriaaleja, ja myös hänen Sugarille suunnittelema korumallistonsa on kierrätyshopeaa. Orbit-kaulakoru on valmistettu ohuesta ketjusta ja kiiltäväksi hiotusta hopeapisarasta, säädettävän Milky Way -sormuksen aaltoileva ja epäsymmetrinen muoto kuvastaa alati muuttuvaa universiumia ja Pluto-korvakorujen kiiltäväksi hiottu pinta heijastaa valoa etäisyyksienkin päähän.

 

 

Koodilla ”sugarsummer25” saat -25% alennuksen kaikista Sugar Storen tuotteista. Lisäksi Sugar lahjoittaa jokaisesta 30.6.2021 mennessä tehdystä Sugar Storen ostoksen tuotosta 5% MIELI ry:n toimintaan.

MIELI ry eli Suomen Mielenterveys ry:n perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. MIELI ry rakentaa osallisuutta ja yhteisöllisyyttä, edistää välittämisen kulttuuria sekä puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.