Kategoriassa Parasta juuri nyt

Sugar suosittelee: Stressin lievittäjät luonnosta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kevät on monelle vuoden stressaavinta aikaa, kun viimeiset työkiireet painavat päälle ennen lomia ja keho on pitkän talven jäljiltä väsynyt. Takuuvarma keino rauhoittaa hermoja on mennä pitkälle kävelyretkelle metsään, tuijotella taivaalle ja kuunnella vasta puhjenneiden lehtien huminaa. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta päästä luonnon helmaan, tuo metsä kotiisi ja laske sykettä lempeästi näillä luonnon omilla stressinpoistajilla. Sugarin porukka suosittelee!

A. Vogel Passiflora / Kärsimyskukkauute

Kärsimyskukka on kotoisin Etelä-Amerikasta, jossa alkuperäiskansat ovat perinteisesti käyttäneet yrttiä rauhoittamaan hermoja. Muutama tippa kärsimyskukkauutetta veteen tai teehen sekoitettuna tasoittaa mielentilaa vaikkapa stressaavan työpäivän keskellä. Uute sopii hyvin päiväkäyttöön, sillä se ei aiheuta uneliasta tai tokkuraista oloa.

Käyttö: 5-10 tippaa 3 kertaa päivässä veden kera tai 30-50 tippaa veden kera iltaisin noin puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa

PASSIFLORA_karsimyskukkauute_50ml

A. Vogel Avena Sativa / Kauranversouute

Avena Sativa tunnetaan myös nimellä ”jännittäjän tippa”. Kauranversouute tasapainottaa jännittynyttä tai liikarasittunutta mieltä ja sitä voi nauttia ennaltaehkäisevästi esimerkiksi ennen hermostuttavaa esiintymistilannetta.

Käyttö: 10-15 tippaa 3-5 kertaa päivässä veden kera.

product (83)

Clearspring Matcha Vihreäteejauhe

Nappaatko työpäivän lomassa rutiininomaisesti kahvikupin käteesi? Nyt viimeistään kannattaisi harkita siirtymistä johonkin muuhun, esimerkiksi matcha-teehen. Korkealaatuinen japanilainen matcha-teepulveri valmistetaan teepuun hienoimmista ja pienimmistä lehdistä ja se sisältää sata kertaa enemmän antioksidantteja kuin tavallinen vihreä tee. Kupillinen matchaa virkistää ja rentoutaa samaan aikaan. Todellinen superjuoma siis!

Käyttö: Mittaa kuppiin noin teelusikallinen matcha-jauhetta ja kaada sen päälle tilkka lämmintä vettä. Sekoita matchajauhe ja vesi tasaiseksi tahnaksi erityisellä bambuvispilällä – trust us, tähän kannattaa investoida. Kaada lopuksi kuppiin haluamasi määrä vettä. Muista, että teen valmistukseen käytettävä vesi ei saisi koskaan olla kiehuvaa, vaan noin 80-asteista.

product (84)

Aboa Medica Royale Activity

Gelee Royale tai kuningatarhyytelö on aine, jota kuningatarmehiläiset käyttävät ravinnokseen. Kuningatarmehiläiset syntyvät samanlaisina toukkina kuin tavalliset työläismehiläiset, mutta kuningatarhyytelöä syömällä ne kasvavat suuremmiksi ja elävät jopa 50 kertaa pidempään kuin tavalliset mehiläiset. Kuningatarhyytelöllä on solujen ikääntymistä hidastava vaikutus. Se sisältää runsaasti ihmisellekin hyödyllisiä ravintoaineita ja rasvahappoja, jotka virkistävät ja vahvistavat sekä tukevat elimistön immuunipuolustusta.

Käyttö: 1 kapseli päivässä mehun tai veden kera.

product (86)

Frantsila Rauha Ayurvedinen Hoitoöljy

Viilentävä ja rentouttava hoitoöljy saa voimansa kotimaisista luomuyrteistä kuten kamomillasta, piharatamosta, mesiangervosta ja karjalanmintusta. Öljy auttaa löytämään harmonian ja tasapainon ja on kokeilemisen arvoinen erityisesti niille, joille stressi aiheuttaa vatsaoireita.

Käyttö: Hiero hoidettavalle alueelle tarpeen mukaan. Käytä ayurveda-hoitojen lisäksi myös muussa tavallisessa hieronnassa ja ihon päivittäisessä hoidossa.

Rauha_pitta_hoitooljy_500x500px

Yogi Tea Bedtime & Yogi Tea Women’s Tea

Lämmittävän teekupin juominen illalla on yksi tehokkaimpia nukahtamista helpottavia rituaaleja.

Bedtime-teen hermoja hellivä vaikutus syntyy valeriaanan, kamomillan ja kärsimyskukan yhdistelmästä. Lakritsinjuuri, kaneli ja kardemumma tuovat teehen suloista mausteisuutta.

Women’s Tea auttaa naisen kehoa rauhoittumaan luonnolliseen elämän rytmiin; sen sisältämät inkivääri, appelsiininkuori, väinönputki ja ayurvediset yrtit harmonisoivat ja tasapainottavat olotilaa.

Käyttö: Nauti kupillinen teetä lempikirjasi kanssa illalla ennen nukkumaan menoa.

bedtime_enl.800x600product (82)

Terranova Smooth Synergy 

Adaptogeenisiä kasveja ja yrttejä, kuten ruusunjuurta ja aswagandhaa, hyödyntävä valmiste tukee hermoston toimintoja kuitenkaan stimuloimatta liikaa. Adaptogeeneiksi kutsutaan yrttejä, joita on perinteisesti käytetty ayurvedassa ja kiinalaisessa lääketieteessä lisäämään kehon eri organismien vastustuskykyä stressiin, sairauksiin ja ympäristöön. Lisäksi adaptogeenejä on käytetty normalisoimaan ja tehostamaan aineenvaihdunnan toimintaa. Smooth Synergy -yrttivalmisteen sisältämä vihreä kauransiemen rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa ja inkivääri parantaa verenkiertoa. Cayennepippuri taas hillitsee kipua ja tulehdustiloja.

Käyttö: 2 kasviskapselia päivässä aterian yhteydessä.

SMooth-Energy

Terranova Kaura & Kirsikka Super-blend

Herkullisen makuisella superfood-jauheella on sen sisältämän kauran siemenen ansiosta hermoja rauhoittava vaikutus. Jauhe sisältää myös hermoston toimintaa tasapainottavia B-ryhmän vitamiineja ja hivenaineita sekä Montmorency-kirsikasta saatavaa luonnollista melatoniinia, joka auttaa nukahtamaan.

Vinkki: Käytä yhdessä Terranovan Smooth Synergy -kapseleiden kanssa. Nämä kaksi yrttivalmistetta tukevat toistensa vaikutuksia ja muodostavat yhdessä tehokkaan aseen stressiä vastaan!

Käyttö: 1/2 teelusikallinen päivässä. Sekoita veteen, mehuun tai smoothieen.

Avena1

  • Kategoriassa Ruoka \\ Vastuullinen elämä

    5 trendiä, jotka ruokabrändin tulisi vuonna 2024 tietää

    Inflaation vaikutuksesta kuluttaja joutuu nyt miettimään ruokakaupassa entistä tarkemmin, mitä ostoskoriin sujahtaa. Myös tiedostavalla kuluttajalla, jota lähtökohtaisesti kiinnostaa miten omat ruokavalinnat vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin, vaakakupissa painavat nyt taloudelliset realiteetit. Miten varmistamme, että vastuulliset ruokavalinnat pysyvät edelleen kuluttajien mielessä?

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.