Kategoriassa Kauneus ja hyvinvointi \\ Matkailu ja retkeily \\ Vastuullinen elämä

Sugarin survival pack pitkälle lennolle

Aurinko ja lämpö ovat nyt pitkän matkan päässä. Jos hyppäät lentokoneeseen, varmista että käsimatkatavaroistasi löytyvät ainakin nämä tuotteet.

Ihon kosteutukseen. Lentokoneen ilma on äärimmäisen kuivattavaa. Pitkän lennon jälkeen iho voi oireilla kuivuutena, punoituksena sekä näppylöinä. Vältä Shahara-efekti pakkaamalla mukaan kosteuttava suihke. Madaran Cellular Nutrients Toning Mist kosteuttaa ja kiinteyttää. Sumuta sitä kasvoillesi pitkin lentoa sekä sitä ennen ja jälkeen. Burt’s Beesin ihmesalvaa taas voit lisätä vartalolle, käsiin ja jopa hiuksiin. Muista myös juoda runsaasti vettä!

Aikaeroon. Kello on jotain ihan muuta toisella puolella maapalloa. Valmistaudu uuteen aikaan Aboa Medican melatoniini-kapseleilla. Saat niillä unen päästä kiinni koneessa ja ne auttavat myös paikan päällä lievittäen aikaerorasitusta.

Levottomille jaloille. Pitkään lentokoneessa istuessa jalat haluaisivat alkaa tanssia sambaa. Suihkaise Nordic Healthin magnesiumsuihketta sinne, mistä lihakset tuntuvat kireiltä. Luonnon magnesium imeytyy tehokkaasti ihon läpi ja vaikuttaa nopeasti.

Lentopelkoon. Tuntuuko sinustakin jännittävältä lentää peltipurkissa pilvien yllä? Rauhoita jännitystä A.Vogelin luonnollisilla Avena sativa -tipoilla. Ne rauhoittavat hermotoimintaa silloin, kun olo on jännittynyt tai liikarasittunut. Voit myös levittää Scenteredin Escape -tuoksuvoidetta pulssikohtiin: sen aromaterapeuttinen tuoksu auttaa lataamaan voimavaroja pitkälle lennolle.

Naposteluun. Muista syödä hyvin myös koneessa! Pitkällä matkalla nälkä iskee takuuvarmasti ja koneen menu tarjoaa yleensä vain ravintoköyhää ruokaa. Sujauta käsilaukkkuun Nu3:n superruoka-patukoita, joilla ruokit ja hellit kehoasi sisäisesti.

Voila! Astut lentokoneesta raikkaana ja hyvinvoivana, valmiina kohtaamaan loman seikkailut.

  • Kategoriassa Juttusarjat \\ Luomukaapilla

    Luomukaapilla: Jenna Kiuru

    Luomukaapilla-sarjassa tutustumme inspiroivien ihmisten tapaan elää ja kuluttaa fiksummin. Jenna Kiuru on luovan alan moniosaaja, jonka esteettistä silmää, kädenjälkeä ja elämästä nauttimista ihastelemme. Lukaise alta mm. Jennan parhaat vinkit itsestään huolehtimiseen sekä hyvien second hand -löytöjen tekoon!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat meiltä uusimmat ja inspiroivat vinkit tiedostavan lifestylen maailmasta.
Noudatamme zero waste-periaatetta myös viestinnässämme.